reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Do Krynicy Morskiej jedziemy i na kilka dni do Wawki do siostry męża...rzadko się z nimi widzimy a mają rok starszą od Kuby dziewczynkę i wstyd że dzieci się jeszcze nie poznały

reklama
heheh chyba prać ;-) Mammmo bo Kuba mnie bije...mamo bo Kuba mi zabrał lalkę ;-) taka zabawa będzie ;-) Kuba to postrach ...moja mała bratanica się go boi (tez rok starsza) a przeciż mój synio taki kochany ....zaraz aż fotkę zapodam ;-) :-D

no i same powiedzcie czy wygląda groźnie ? ;-)
kUBA123.JPG

Hej Kobiety
Ja właśnie wróciłam od klentki i padam,myślałam,że już nigdy do domu nie wrócę a ze strachu pełne gacie miałam:szok::szok::szok::szok:Masakra.Jutro jadę do Mamuni na dwa dni to się zrelaksuję mam nadzieję:tak::tak::tak:Nigdy w życiu się tak nie bałam:no::no::no:
Teraz piję piwko na odstresownie.Meg koffana czekam na fotę

Bry dziewuszki!
Ja to wam dzis towarzystwa nie dotrzymam:no: Brzusio chyba mnie już nie boli, ale za to głowa czadu daje:dry: Coś mi się wydaje, że jakaś jelitówka mnie dopadła. :-( Mam nadzieję że nie, bo nie chciałabym rodzinki rozłożyc.
Meg Kubuś to aniołek w pełnej postaci:tak: Nie ma się czego bac;-) Swoją drogą ja takie teksty słyszę cały czas od mego syna: "Mamooooo, a Madzia mnie bije! Mamooooo a Madzia mi zabawki zabiera!"
Buziaczki kochaniutkie i spokojnej nocki:-)

reklama
No Meg, jak taki słodziak może prać dziewczynki? oj mamuś, toć to aniołeczek i mówisz że bije swoją kuzyneczkę?
no bo widzisz....kobiety różne są ;-) Kiedyś przyjechała no i mówię że możesz się pobawić z Kubą to podeszła bliżej i pogłaskała Kubę to ja mówię możesz go przytulić i przytuliła a Kuba bardzo delikatnie ją odepchnął...w sumie nawet jej nie dotknął a ona w ryk i że Kuba ją uderzył i to było na wiosnę i do dziś się go boi ...:szok: