reklama
agga143
Entuzjast(k)a
No to super
już za wczasu życzę udanego wypoczynku, jakbym zapomniała;-)
wkoncu sie maluchy poznają
, napewno sie polubią i świetnie bedą sie bawić ;-)

wkoncu sie maluchy poznają

heheh chyba prać ;-) Mammmo bo Kuba mnie bije...mamo bo Kuba mi zabrał lalkę ;-) taka zabawa będzie ;-) Kuba to postrach ...moja mała bratanica się go boi (tez rok starsza) a przeciż mój synio taki kochany ....zaraz aż fotkę zapodam ;-) 

Hej Kobiety
Ja właśnie wróciłam od klentki i padam,myślałam,że już nigdy do domu nie wrócę a ze strachu pełne gacie miałam

Masakra.Jutro jadę do Mamuni na dwa dni to się zrelaksuję mam nadzieję

Nigdy w życiu się tak nie bałam

Teraz piję piwko na odstresownie.Meg koffana czekam na fotę
Ja właśnie wróciłam od klentki i padam,myślałam,że już nigdy do domu nie wrócę a ze strachu pełne gacie miałam

Teraz piję piwko na odstresownie.Meg koffana czekam na fotę
Skąd przecież słodziak jak się patrzyno i same powiedzcie czy wygląda groźnie ? ;-)
![]()

agga143
Entuzjast(k)a
No Meg, jak taki słodziak może prać dziewczynki? oj mamuś, toć to aniołeczek i mówisz że bije swoją kuzyneczkę?
sikoreczka79
Fanka BB :)
Bry dziewuszki!
Ja to wam dzis towarzystwa nie dotrzymam
Brzusio chyba mnie już nie boli, ale za to głowa czadu daje
Coś mi się wydaje, że jakaś jelitówka mnie dopadła. :-( Mam nadzieję że nie, bo nie chciałabym rodzinki rozłożyc.
Meg Kubuś to aniołek w pełnej postaci
Nie ma się czego bac;-) Swoją drogą ja takie teksty słyszę cały czas od mego syna: "Mamooooo, a Madzia mnie bije! Mamooooo a Madzia mi zabawki zabiera!"
Buziaczki kochaniutkie i spokojnej nocki:-)
Ja to wam dzis towarzystwa nie dotrzymam

Meg Kubuś to aniołek w pełnej postaci

Buziaczki kochaniutkie i spokojnej nocki:-)
reklama
no bo widzisz....kobiety różne są ;-) Kiedyś przyjechała no i mówię że możesz się pobawić z Kubą to podeszła bliżej i pogłaskała Kubę to ja mówię możesz go przytulić i przytuliła a Kuba bardzo delikatnie ją odepchnął...w sumie nawet jej nie dotknął a ona w ryk i że Kuba ją uderzył i to było na wiosnę i do dziś się go boi ...No Meg, jak taki słodziak może prać dziewczynki? oj mamuś, toć to aniołeczek i mówisz że bije swoją kuzyneczkę?

Podziel się: