reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej

Dziewczyny widziałyście w wiadomościach te wypadki?,
ten autokar, tyle dzieci tam jechało, 6 osób zgineło, inne są ciężko ranne, amputowali już jakiemuś dziecku ręke, Straszna tragedia, płakać sie chce.
Poprostu straszne, takie wakacje:no:, biedni ludzie.

drugi był w polsce, naczepa od tira sie odczepiła i zgniotła jadący za nim samochód, a w środku cztero osobowa rodzina i jakaś kobieta, nie mieli szans.

Straszna tragedia, straszna

reklama
Cześc dziewczynki!
Melduję że żyję:tak: Dziś od rana zalatana. Najpierw robiłam zakupki na targu, potem sprzątałam szafę, a potem zakupy w realu. Musieliśmy z M dokupic do kuchni zlewozmywak i kran. Jeszcze jakieś inne duperele ale to mężuś wybierał. Ja w tym czasie poszłam zobaczyc wyprzedaże w realu. Wiecie co kupiłam:confused: 14 par majtek:-D:-D:-D:-D Po złociszu były tom obkupiła siebie i mamę i jeszcze dla Adrianka bokserki:-p A tak po ciuchach nie chciało mi się chodzic bo ceny większe niż u nas na targu:sorry2:
Bodzinko mocno kciukaski trzymam. My też mieliśmy w planach maleństwo splodzicw listopadzie, po 2 urodzinkach Adrianka:tak: Nio ale Madzia się poooowoli robiła i była dopiero na listopad:-p
Madźka chyba mnie kto jednak ociotował, bo brzuch mnie nadal boli. Już dużo mniej, ale boli:dry::dry::dry:
Agga właśnie oglądałam o tych autokarach w wiadomościach. Skóra cierpnie....
Anula ja też trzymam kciuki za twój biznes.:tak:

Kacperku
Teraz, kiedy masz już jeden roczek niech Ci zniesie kilka sroczek moc prezentów, zdrowia dużo, szczęścia też calutki worek, no i serca Twoich bliskich.... a gdy tego będzie mało cóż ... nic więcej nie zostało. Nie rozpaczaj jednak Szkrabie, bo nie minie nawet chwilka jak przybędzie roczek drugi i znów będą urodzinki, a wraz z nimi...upominki.
kindgeb00015.gif

Dzień doberek!
Widzę że tu pustki na maksssssa:szok::szok::szok: Ja wskoczyłam się przywitac i lecę na zakupki. Męża mam dziś w domciu i będzie wodę przerabiał. Trzeba się trochę postarac, hehe:-p
Do potem kochane:-) (o ile ktoś tu dziś zajrzy:-()

Ja zaglądam:-D:-DAle tu pustki...:szok::szok:Aż Wam zadroszcze,że macie gdzie się ruszyć...Bo my ciagle w domu a mój chop nawet na basen nie chce.........A mam dosyć takich wakacji:-:)-:)-:)-:)-(

Hej

Bodzinka ja też w domu siedzę :-(. Skwar niesamowity, więc nawet nie wychylam nosa zza drzwi :no:.
Jutro m. ma wolne, to dopiero na jakąś wycieczkę się pewnie wybierzemy.

A ja się właśnie zastanawiam czy iśc na basen:confused: Nie wiem jaka będzie pogoda po południu. Zjemy zupkę to pomyślę:tak: Najwyżej podskoczę z małymi na dwie godzinki:-)

Hej!
Ja też w domu..męż pojechał do moich rodziców po jakie pyszności, Kuba śpi a ja zaraz wszamie pomidorową i idę spać. śniło mi się że pojechaliśmy z Kubą na basen..i się pokłóciliśmy tam więc my na basen dziś niet! ;-) ;-) :-D

reklama
Hej, ja dzis troszku nakupowala sobie. A wczoraj jako ze moj malz dostal holiday pay a euro w Polsce leci w dol to stwierdzilam ze nie ma sensu przetrzymywac za dlugo kasiorki i kupilam sobie aparacik o ktorym wczesniej mowilam :). Postaram sie wkleic kilka pierwszych dziewiczych :-pfotek:)
Kombinowwalam pol dnia i oto co mi wyszlo

Do góry