reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kasiu Irlandko :-) No i bardzo ładne foteczki Ci wyszły :tak:.

Rany, jaki upał :hmm:. Mimo iż była burza, to i tak duszno jak cholera, ufff...
Rano tylko wypełzłam po bułeczki i jarzynki i szybciutko zmykałyśmy do domu, bo się normalnie chodzić nie dało :no:.

reklama
Hejka!

Kasia super zdjątka:tak:
Winka u nas też parówa:eek:, w nocy była niezła burza a od rana duchota, chyba dziś też coś przyjdzie.
Meg mmmm pomidorówka:blink: ja miałam we wtorek , dziś bawiłam sie i zrobiłam gołąbki.;-):blink:
Sikoreczka jak tam? byliście na basenie?:happy2:
Bodzinka cza było chłopa kopnąć i na basen samej czmychnąć:tak:;-):-D
Cisowianka witamy:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie koffane!!
Byliśmy na basenie. Dzieciaczki z wody wychodzic nie chciały:-) Ja się troszkę w brodziku pokąpałam i wróciliśmy tuż przed deszczem. ;-)
Kasia śliczne fotki:tak:
Cisowianka witamy wśród domówek:-D Zaglądaj do nas i pochwal się swoimi skarbusiami:tak:
Winka u nas burza grzmiała przez dobre pół godziny, a padało 3 minuty:szok: I nadal mamy parno i duszno:dry:
Agga na basenie bylim. Za chwilkę fotki zapodam:-p

U nas nic nie padało. Teraz jest chłodniej troszeczkę.
Słyszałam, ze dobre kosmetyki dla maluszków jest Nivea Sensitive. Co wy o tym sądzicie??
Sama mam problemy z cerą. Mam bardzo wrażliwą i bardzo suchą. Znajoma mówiła, że mogę używać kosmetyków Nivea Sensitive takich jak małe. Co wy o tym sądzicie?? Wie może ktoś gdzie można dostać próbki kosmetyków?? Ja pytałam się w aptekach i sklepach. Niby nie mają. Firmy, które produkują te kosmetyki twierdzą, że powinni mieć próbki. Ja już nie wiem jak to jest na prawdę.

Czesc Cisowianko z pieknej Gdyni. Nie wiem jak Ci pomoc bo nie mam problemow z cera. Hmmm.Moja szwagierka ma tez wrazliwa cere i stosuje wylacznie kosmetyki Vichy, ewentualnie Pharmaeris, reasumujac kupuje tylko w aptekach. A moze dermatolog by Ci pomogl. :-)
Zapomnialam dodac ze malzonek troszku mnie zdenerwowal wrociwszy z pracy w stanie wskazujacym, w zwiazku z czym musialam sie na czyms wyladowac, i lazienka lsni dawno nie widzianym blaskiem.

Sikoreczka gdzie te foteczki? ? ;-):-D:-D

Cisowianka niewiem nie miałam jeszcze Nivea sensitive, ja przeważnie używam Nivea soft a moja niunia Nivea baby pielęgnacyjny i Nivea na każdą pogode. Więc Ci nie pomoge bo niewiem. Masz blizniaczki tak? pewnie słodkie maleństwa:tak:

Kaśka jak ja Ci zazdroszcze;-), jak ja sie wściekne to nie mam ochoty na sprzątanie:no:, a Ty sprzątasz na wysoki połysk:szok:. A tak wogule to po co brałaś sie za tą łazienke? opłacało się ją tak wypucować skoro za 4 dni zjazd do PL?
:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry