reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

HE he, na szczescie , nie czesto mi sie to zdarza. A we wtorek wieczorem musze zdac mieszkanie landlordowi, i wiesz musi jakos wygladac, zebym dostala kaucje z powrotem.

No tak tak , trzeba w dobrym stanie mieszkanko oddać bo inaczej kaucji nie oddadzą, a sami mieszkacie na tym mieszkanku czy z kimś ?

Ostatnia edycja:
reklama
Agga - sami mieszkamy - to jest takie malutkie studio z lazienka i aneksem kuchennym.

Aaaa , to fajnie że niemieliście współlokatorów, z nimi zawsze jakieś problemy ale opłaty chociaż mniejsze. Najważniejsze że Wam takie mieszkanko wystarczyło, strasznie drogie są tam mieszkania nie? O ile dobrze pamiętam to jesteś w Dublinie tak? Mój m niedaleko Corku.

Sikoreczko - Moja synoweczka jak zawsze sliczna, a Adrianek na ostatnim zdjeciu - normalnie paker:)
Agga - z wspollokatorami meczylismy sie 2.5 roku. Takze teraz ostatnie pol roku odetchelismy z ulga. Tanio nie bylo bo za ten maly pier***nik placilismy z oplatami 700 e na mc .

Dobry:-D:-D
Iwonko super fotki basenowe:tak::tak:
Kasiu i co obkupiłaś juz siebie?????
Witam nową mamusie:-D:-DNivea dla dzieci są dobre, ale mój Karolek to długo był tylko na Bambino bo mu inne kosmetyki szkodziły, a nawet na zwykłej parafinie z apteki:tak::tak:
U nas wczoraj burza jak się patrzy.No i net mi znikł:eek:A byłam zła bo zwiększony transfer na NK miałąm dzis do 8,42 i zużyłam tyci, tyci i dzis od rana z kablami latałam co by Was pomęczyć fotkami:cool::cool2::cool2:Ale udało się!!! Teraz z fotami stop do sieerpnia(chyba):-p:-p
Kasiu super foteczki i widze,że programik opanowujesz.Super:tak::tak:

reklama
No troszku sie okupilam, przecena przeceny byla -sklep obchodzil urodziny.Ale i tak jeszcze cos by mi sie przydalo, ale ciezko znalezc fajne ciuchy, odpowiednie dla sylwetki....przepychajac sie jednoczesnie z setkami Irlandek -milosniczek wyprzedazy.
A zdjecia -hmm, dopiero sie ucze, skrapkowac tez, ale gdzie mi do naszej mistrzyni....:tak:

Do góry