reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

-J-dzieci jadą w niedzielę najperw jeszcze zaliczą jutro gości:-)a ciśnienie fakt do bani mnie głowa cały czas boli a dzieciaki się od rana leją:wściekła/y: a ja na poprawe humoru trafiłam na wątek poród na wesoło jak nie czytałyście to polecam ja płakałam ze śmiechu:-):-):-)

reklama
Cześć dziewczynki!!!:-D Zajrze tu bo jeszcze mnie zapomnicie:-D
Przez to szkolenie jakoś mi tak szybko dzień ucieka, że brakuje mi już czasu na własne przyjemności (czyt. forum:-))
patrysia jak Wy się trzymacie z Sewim, tyle czasu to już trwa:szok: mam nadzieję że te jagody pomogą:tak:
malinka skąd ja to znam, zaplanuję sobie że m będzie w domu i juz mam konkretny plan a tu jeden telefon i nici ze wszystkiego:wściekła/y::no::wściekła/y: ale dzisiaj mój m siedział z Misią w domu bo rano bardzo kasłała i nie póściłam jej do przedszkola, a około południa cud, przestała kasłać i ozdrowiala, nie ma to jak cudowna moc tatusiowa:-D:tak::-D

częściej z tatusiem trzeba zostawiać:-):-):-):-):-):-):-):-) a ja mam trochę luzu antek w łóżeczku już leży nie śpi oczywiście ale grzeczny jest;-)starsze już od dobrej godzinki śpią a ja czekam na swoje kochanie i winka bym się dobrego napiła:tak:

malinka obejrzałam Twoje fotki na nk, fajniutkie masz dzieciaczki a Twoje kochanie no no nie powiem:-D:tak::-D dodałam komentarzyki:cool2:
a z tatusiem raczej rzadko małą zostawiam bo go często nie ma a dzisiaj nie miał wyboru, musiał wziąć wolne bo ja miałam szkolenie;-)

dziękuje pięknie;-)postaram się po weekendzie coś nowego wkleić na nk bo antek sporo się zmienił więc trzeba fotki uaktualnić:tak:głowa mnie nadal boli więc znikam pod prysznic i do łóżka.................ech co by tak pospać całą noc.....................:-)kolorowych snów dziewczyny;-)

witam Was dziewczeta
u nas jest troche lepiej Sewcio nabral juz troche wiecej energi na zabawy, je juz wiecej, pije mleko w malych ilosciach, ale jeszcze czasem zdarzy mu sie zwymiotywac :dry: ale idzie ku dobremu :tak:

wczoraj bylam zajeta bo przyszla sasiadka zebym poczesala ja i pomalowala na studniowke (wczoraj byla probna) dzis przyjdzie o 12 na oficjalna wiec za niedlugo

agunia - wczoraj byly 4 dni - dzis na szczescie lepiej :tak: chyba te jagody pomogly jeszcze dzis dostanie :tak:
j - zdecydowanie lepiej - dziekuje ;-):tak:
malinka - ja tez ;-) zawsze w takim przypadku je podawalam Sewkowi :tak:

ok zmykam

Witam Wszystkim życze zdrowia :tak: ja rano byłam w sklepie a potem popędziłam do szkoły jazdy po dokumenty bo w poniedziałek musze sobie ustalic w WORD termin ale mam jeszcze kilka godzin jazdy :tak: juz sie boję Mam troche nerwa bo Wojtek daje popalić już mam go ochotę mu zakleić buzię i wogole powiązac albo co Zuzka mam nadzieje ze nie bedzie chora bo śpi cały czas A Gabi wypoczywa po obiadku w kojcu tylko ciekawe kiedy ja odpocznę aaaa mąz w pracy wraca przed 20 :-( Chyba sobie zrobie kawkę a najlepiej humor poprawi mi szarlotka chyba wezmę i upiekę mam fajny przepis ;-)zobacze MIŁEJ SOBOTY I NIEDZIELI gdybym nie zajrzała :-):tak:

witam dziewczyny ja też tylko na chwilkę bo za godzinkę mam gości:-)patrysiu cieszę się że małemu już lepiej:tak: u mnie od rana dzieciaki dokazują czyli norma......... ja zdążyłam zakupy zrobić i obiadek podszykować moje kochanie całe mieszkanko wysprzątał aż lśni:-)(tylko pewnie niedługo się ten stan utrzyma) a teraz na spacerek poszedł z maluszkiem:-) a ja po raz pierwsz od niewiem kiedy jestem tak wyspana antoś jak zjadł o 20 to spał do 3.30:szok: a ja nawet do niego w nocy nie wstałam tylko P wstał nakarmił przewinoł tak więc ja spałam do 8 rano:szok::-D normalnie taki chłop to skarb:-)( ale cicho sza nie chwale bo mu się odmieni).A teraz czekam aż przyjedzie moja psiapsiuła to się wreszcie nagadamy i piwka napijemy( i znów diete szlag trafił):zawstydzona/y:. a jutro mój tatuś po dzieci przyjeżdża jak ja się z tego ciesze no i po raz pierwszy zobaczy i pozna mojego P:szok::szok::szok::szok: NO CZAS NAJWYŻSZY BO DZIELNIE NAM SEKUNDUJE I BŁOGOSŁAWI ALE SIĘ JESZCZE NIEZNAJĄ(o to skutecznie zadbała moja mamusia bo ona jest na NIE) dobra znikam buziaczki na resztę dnia jutro po południu się zamelduje:-)

No ja juz robote swoja zrobilam :-D
pomalowalam 2 dziewczyny i poczesalam jedna a drugiej wzielam i dokonczylam pasemka karbownica :tak:
malinka - az mnie oczy zabolaly- tak zablyslas :-p;-) no to Ci sie pospalo :-D Twoj m sie postaral :tak:
Joanna - to milego pieczenia jak juz zbierzesz sie do tego :tak: podeslij mi z dwa kawalki hihi :-);-):-p:cool2:

reklama
Witajcie kobitki!
Ja wpadłam się zameldowac,właśnie skończyłam sprzątanie a teraz piję kawei czekam az się Weronika obudzi i lece w odwiedziny do mamy bo cały tydzień nie byłam:-)Oczywisie z moimi babuchami,bo mąż P pojechał na noc do pracy-ciasto na bułki robic:-D
U mamy chociaz odpoczne i posiedze bo w domu trudno usiedziec na miejscu przez dłuższa chwilę:-D
Joanna to może i ja się załapię na kawałek szarlotki?????????Kocham ciasta...jesc :-Dtyle że gorzej z ich robieniem.
zmykam do zobaczenia wieczorkiem.Miłego popołudnia:-)

Do góry