reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam mamy :-)

Chciałam przebrnąć przez ten watek ale chyba nie dam rady :szok:

Jestem mama siedzącą w domu, tak mniej więcej od roku. Jakoś nie mogłam się ogrnać i praca poszła w kąt, ale wcale nie żałuję :-) A teraz szybko do niej nie wrócę bo spodziewam się następnego szczęścia :tak:

Pozdrawiam :happy:

reklama
Cześć wszystkim!!!:-D
Wpadłam na chwileczkę, my (tzn. ja i Misia bo m jeszcze nie ma) już po obiedzie dzisiaj zrobiłam sosik pieczarkowy ze świderkami, uwielbiamy makaron więc często go serwuję.
joanna będę trzymać kciuki, napewno dobrze Ci pójdzie:tak:
Mama Helenki witaj u nas, pisz dużo i często:tak::-D
malinka ja przyszalałam z wyprawką dla mojego dziecka, wszystko mi się podobało i nie mogłam się oprzeć, potem się okazało że wszystkiego mam za dużo a dziecko szybko rośnie, ale większość popakowałam i czeka na następnego dzidziusia:-D:-D:-D za drugim razem będę mądrzejsza:-)
Pozdrawiam, życzę miłego popołudnia

Witam:-)
Ja tez jestem mama siedzaca w domu;-)
Siedze w domku z moja trojca:tak:
Mlody od rana do godz 14 jest w przedszkolu a ja z dziewczynkami caly czas w domku:tak:Do pracy pojde dopiero jak male pojda do przedszkola jesli wszystko bedzie z nimi dobrze bo na razie to ammy problemy:no:
Podczytywalam Was juz troszke i napewno nie nadrobie zaleglosci ale na tyle na ile mi czas pozwoli postaram sie pisac:tak:
Pozdrawiam

a u mnie P porwał w ramiona Antka i tym sposobem ja mam chwilunie to zaglądam co tam u was dziewczynki......... gdzieś się ostatnio anakonda i -j- zapodziały halo dziewczyny co u was?????:-)

Dziękuje za ciepłe przyjecie :-)

agunia-ln jestem w kolejnej ciąży i niestety wcale nie jestem mądrzejsza jeśli chodzi o zakupy. :rofl2: Już zdążyłam zakupić dostawke do wózka dla drugiego dziecka :happy:
Teraz tylko czekam na usg połówkowe i dopiero sie zacznie :tak:

witaj dowikla im nas więcej tym lepiej:-D
my właśnie zrobiłyśmy szopkę bożonardzeniową:rofl2::baffled::rofl2: przed świętami moje dziecko nie miało ochoty jej wycinać i kleić, teraz jej się zachciało i mamy szopkę pod koniec stycznia:-D:szok::-D lepiej późno jak wcale prawda?:baffled:

A ja wlasnie chyba mam chwilke dla siebie:tak:
Tata wrocil z pracy i dzieci na razie chodza kolo niego:-)i nawet w miare grzecznie sie bawia;-)

reklama
agunia in nie no szopka na dzień babci akurat się nada:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry