reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
maly spi moj m w pracy ...

mama helenki no a u nas minimum to jest 1.113 zl :szok: to jest dla mnie szok poprostu a niby skad my mamy tyle wziac - nie powiem jak m dostanie barborke czy teraz w lutym "14" to bedzie tyle ale zeby co miesiac :no:
joe alex - musze sie tylko dowiedziec jak sie odwolac - bo nigdy do niczego sie nie odwolywalam wiec jestem ciemna z tego tematu :sorry: no a maly musi cierpiec jak 3 na raz :szok:
malinka - Twoj ex normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Patrysia, a gdybyś tak, poza odwołaniem, poszła do jakiegoś posła. Oni mają swoje dyżury poselskie. W twojej miejscowości na pewno któryś przyjmuje. Warto wszystkiego spróbować...

patrze teraz na odwolanie itp. i pisze cos takiego

1.[FONT=&quot] [/FONT]Osoby, które złożyły wniosek o wynajem mieszkania, a nie zostały uwzględnione na listach o których mowa w ust. 2 mogą złożyć umotywowane odwołanie w terminie 7 dni od daty otrzymania zawiadomienia o nie zakwalifikowaniu na listę osób przewidzianych do podpisania umowy najmu.

tylko ze nam powiedziala ze tez wniosek wogole nie bedzie rozpatrywany poniewaz mamy za maly dochod, i teraz nie wiem czy moge sie odwolac jak tego dokumentu nie dostane .... :sorry:

Witam wieczorkiem:-)
MALINKA:-)Oj mi by sie tez przydal nowy telewizor;-)Ale w pierwszej kolejnosci mam odkurzacz i zelazko:tak:
JOE ALEX:-)Obys miala spokojna nocke po tym czopku no i oby maly sie nie meczyl:no:
PATRYSIA:-)Nie wiem co Tobie powiedziec:no:Ale sprobuj z tym odwolaniem.Moze akurat...

Moja cala trojca spi,a ja juz po kolacyjce:-)

jestem na chwilunie tak o krótce telewizor jednak nie kupiony bo jak się zdecydowaliśmy to już nie ma:-:)szok::-:)szok::-:)szok:
moje kochanie zabrało się za wymiane napędu w laptopie i byłam uziemiona i tak go nie wymienił więc jutro powtórka:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a teraz będziemy samotność w sieci oglądać a potem oj się będzie działo:rofl2::rofl2::rofl2:nawet moje kochanie winko czerwone wytrawne moje ukochane kupiło:laugh2::happy: to uciekam buziaczki do jutra:happy:

reklama
Do góry