reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

sorki dziewczyny za to ze nie odpisze Wam na posty ale nie mam dzis dnia zreszta zaraz Wam napisze o co chodzi - tylko szkoda ze tak na ogolnym ...:sorry:

chyba za szybko zaczelam sie cieszyc jestem tak zalamana
dzis jezdzilismy do Zakladu Pracy mojego m do Spoldzielni i innych tam jeszcze zeby wypisali wniosek ... ja dokanczalam czego mi jeszcze w nim brakowalo i z dobra mysla poszlismy go oddac ... a ze moj m robi teraz na kopalni od 4 miesiecy a byl tam zalacznik o dochodach z 6 miesiecy, to musial wypisac takie pisemko za co zylismy przez tamte 2 miesiace bo oni musza nas rozliczyc :baffled: (a kogo to interesuje) i moj m napisal ze zylismy z oszczednosci a ta babka do nas zeby m napisal ile dokladnie bylo tych oszczednosci :szok: zagrzala mnie... (a my specjalnie bralismy kredyt 5.000 zl na rachunki i na zycie) i musial to napisac ze mielismy 5.000 zl i ze zasilek rodzinny skonczyl nam sie w czerwcu.
ale co bylo najgorsze - zanim pobralam ten wniosek nikt nam nie powiedzial ze do tego zeby wniosek byl pozytywnie rozpatrzony musi byc na osobe 1.113 zl MINIMUM!!!! :szok: i jak ona to liczyla to wyszlo nam ze mamy na osobe ok 830 zl :-:)-:)-( i nasz wniosek zostal negatywnie rozpatrzony wiec musimy sie starac jak zarobki mojego m sie zwieksza czyli za ile :confused::confused::confused::confused::confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
to co maja powiedziec ludzie gdzie w rodzinie jest po 7 osob i sa biedni i chca sie starac o mieszkanie - powinni miec zarobku kolo 8 tys ciekawe z czego :baffled::baffled:
bedziemy sie teraz odwolywac ...
naprawde zamiast oni nam pomagac to tak nas wnerwili ze tylko jechalismy i kur...lismy (sorki :zawstydzona/y:)
mam dolka :-:)-:)-:)-(

reklama
jak by człowiek miał duże dochody to by brał kredyt i sam sobie kupił bez łaski niczyjej!!!!!!!!!!!!!!!! to się nazywa przyjazne państwo nie ma co............... nie dziwie się patrysiu że macie nerwa tym bardziej jak się wraca do punktu wyjścia a w twoim przypadku do mieszkania z teśćmi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a może pomyślcie narazie o tym by coś wynająć

MELDUJĘ SIĘ!!!!!!
A wy jak zwykle się rozpisałyście......:rofl2:
No ja to się ostatnio wysypiam póki są ferie:-)
Weronika oczywiście ok4rano oszukana kasza a potem spimy do 9-10:-):-):-):-):-):-)
Więc jak dzis wstałam o sie wzięłam od razu za robote,teraz mała usnęła więc mam mała chwilkę boo 16 jadę do siostry w odwiedziny i wracam jutro(cała rodzinką).
Weronk atak dziś leciała do dzwoniacego telefonu( a ja byłam w łazience) że tak wyrżnęła że walnęła się wnos-delikatna krew się pojawiła,ale za to spuchło jej pół nosa.Lepiej jakby ta krew poszłato by nie napuchło.Próbowałam jej przyłożyc coś zimnego ale jeszcze gorzej sie darła i wyrywała.Mam nadzie ze samo zejdzie,chociaz pewnie sinikai będa pod oczami:-(
Ale dałam jej Ibum żeby ja nie bolałąo tak mocno i jakos zasnęła.
Ja zaraz lecę się pkowac bo niby tylko jedziemy na jedna noc ale trzeba pół domu spakowac;-)mleko dla małej,pieluchy,ubraniaitd itd....
-j- trzymaj się kochana.Ja to się błam że zacznę rodzic jak np.będe wraca z Paulina ze szkoły itd.A jak planowana cesarka-zawsze jest jakas obawa ale dobrze będzie;)I pewnie dostaniesz znieczlenie w kręgosłup tozobaczysz swoją dzidzię od razu i nie będzie Cię mdlic jak po narkozie.Tylkopamietaj żeby przez 6 godzin nawet głowy do góry nie podnosic bo poznije możesz miec potworne bóle głowy.No i jak najszybciej wstac z łóżka!szybciej dojdziesz do sibie;)Wiem co mówię bo jestem weterakaw sprawach operacji:-D
Mama Helenki na początku pewniebędzie trudno tak przez pierwszy miesiąc ale poznie już się wszytsko ułozy.Ciesz się że to wakacje to Helenka będzie sie bawiac na podwórku i nie bedzie sie nudzic w domu,a tm samym ędziesz miała więcej czasu na maluszka czy na sprawy domowe:-)

Ja na solarium nie chodzę bo mam tez mała klaustrofobię jak joe alex ale nie az w takim stopniu.Boję się zamnknięcia w amłym i ciasnym pomieszczeniu ,a te łózka faktycznie przypominją trumne.wolę słoneczna opalenizne:-D:-D:-D

Dobra to ja się odmeldowuję do jutra.Lece pakowac i sie szykowac,bo zaraz mała wstanie i będzie głodna itd a czas leci.Zyczę Wam miłej piątku i soboty i upojnej nocy.I nie napiszcie za dużo:rofl2:

Do jutra;)

Moje male wlasnie usnely:-)ale bylo ciezko:szok:
Mlody po przedszkolu i oczywiscie oglada mini-mini a ja mam chwilke dla siebie:tak:
Wiec wlecialam poczytac co napisalyscie i zaraz musze cos przekasic bo mi w brzuchu juz burczy:rofl2:

KASIU:-)Witaj:tak:

PATRYSIA:-)Tez bym sie wku....:wściekła/y:Doskonale Cie rozumiem

reklama
Ale moja Helena dzisiaj pięknie obiad zjadła :-) Zupełnie jak zdrowe dziecko :tak:
Właśnie doprawiła ciastem:happy:

Patrysia, u mnie żeby dostać mieszkanie z gminy trzeba mieć zarobki mniejsze niż 600 zł za osobę tylko z czego potem opłaty robić:confused2:. Kolejna głupota tylko, że w druga stronę...

Moja córa znowu nie śpi w ciągu dnia. Strasznie mi brakuje tej popołudniowej przerwy...

Spadam bo siedzi mi na kolanach. Miałam coś jeszcze napisać ale uciekło...

:-D

Do góry