reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Patrysia, to co napisałaś podniosło mi ciśnienie. Przecież ich wymagania wzięte są z kosmosu. Gdybyście mieli takie zarobki to spokojnie moglibyście wziąć kredyt na mieszkanie, które w przyszłości byłoby wasze...:szok:.

Ja już niczego nie rozumiem.
Poza tym te pytania o oszczędności i z czego do tej pory żyliście. Jak ja nie cierpię urzędników, którzy podchodzą do swojej pracy jakby kij od szczotki połknęli - sztywno i bez uczucia...
Koniecznie się musicie odwoływać.

To wszystko mnie jakoś pesymistycznie nastroiło. Idę zrobić sobie coś słodkiego do jedzenia...:rofl2:

reklama
witam popołudniowo:-)
mój Antocha dzisiaj sobie tylko drzemki małe robi no i to psuje cały plan dnia bo za co się nie zabiore to już muszę do niego biec ale on ma tak zawsze jaj wiatry wieją a u nas dzisiaj wieje okropnie dobrze że P jest dziś w domku bo bym oszalała:wściekła/y:
a zła jestem na maxa bo chcaiałam się w weekend umówić z moim exem na rozmowe o dzieciakach itp a on z tekstem że nie może bo pracuje no ok a tym czasem mój tatuś zadzwonił i powiedział mi w wielkiej tajemnicy że mój exio to w weekend będzie u mojej mamy bo ta go zaprosiła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mamuśka uwielbia knuć za moimi plecami a oto dowód:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: boi się mój ex tej rozmowy jak diabli bo to już moje kolejne podejście do tej rozmowy wie że chcę pogadać na temat jego kontaktów z dziećmi więc jak szczur ucieka:angry:ale ja poczekam ja cierpliwa jestem.............

oj anabuba wiem jak to jest z wyjazdami jak są dzieci nawet jak jedziesz na chwilkę to pakujesz połowe dobytku:tak::tak::tak:
ja w przyszłym tygodniu jade z antkiem po dzieci i już wiem ile rzeczy trzeba zabrać..............................:szok:

no normalnie weekend bo takie teraz pustki:szok::-D:szok::-D
jak to dobrze że ja mam w swoim P przyjaciela bo by mni dzisiaj bez nieg rozniosło tak mnie exik z mamusią wnerwili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj będe się dziś nocką relaksować i odstresowywać:rofl2:

malinka1 współczuje kłopotów z byłym. Jeszcze dopniesz swego :tak:

Ja ma trochę inne plany na noc :rofl2:
Je śpię jak zabita a mój M wstaje wysadzać Helenę :-D

Ciekawa jestem co z tego wyjdzie:sorry: Może jak mu zapewnię trochę wieczornej rozrywki to będzie miał większą motywację :-p

Jeszcze mam dzisiaj gości, spławiamy ich od miesiąca więc niestety kiedyś musiało to nastąpić :baffled:

nie ma to jak mało proszeni goście...........................
ja odkąd mieszkam na swoim mam tylko takich gości jakich lubie jak np w ubiegły weekend:tak:teraz też mieliśmy mieć gości ale ich grypa zmogła więc sami jesteśmy....................ale damy rade nudzić się nie będziemy:rofl2:

Witam wieczorowo.

Malinka, ale ten twój były to tchórz. Zero mężczyzny w mężczyźnie:crazy:.

A u mnie maluszek śpi (dałam mu czopka przeciwbólowego; na raz wychodzą mu 3 ząbki).
Starszy je kolację z tatusiem, a mnie nie bardzo chce się jeść.
Czekam też na koniec licytacji poncza na Allegro.
I marzy mi się spokojny sen:-):tak::-)

reklama
:-)my to już musimy bo nasz ma jakieś 15 lat i prawie nic na nim nie widać a że jest okazja 32 cale hd z 1500 na 9000 to kupujemy na raty ma sie rozumieć:-)

Do góry