reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też się przyłączam do życzeń dla synka patrysi :-) STO LAT

Cud się stał i moje dziecko przespało całą noc:-D

Niestety ja tego nie wykorzystałam bo obudziłam się o 5 i nie mogłam usną:crazy: Ale jestem zła...

Miłego dnia :-)

reklama
kartka1365.jpg

Sto lat! Sto lat!
Wujek krzyczy,
ciocia wręcza kosz słodyczy,
dziadek w nowej swej koszuli,
babcia Cię do siebie tuli,
mama torcik dekoruje,
tato wszystko to filmuje...
Skąd to całe zamieszanie?
Urodzinki masz kochanie!

Dużo zdrówka i słodyczy - internetowa ciotka Justyna życzy :-)

Zostaw nam po kęsie torcika.;-):-)

Laski choróbsko mnie dopadło. Licho chciało , że kicham i kaszlę.:baffled:Dzieciakom przeszło to u mnie się zaczęło. Na szczęście gorączki jak narazie brak.:tak:
Leżę w wyrku i grzeję pupcię a wszyscy skakają koło królowej.;-):-)
Miło nawet jak tak ktoś dyryguje na twoje zawołanie.Chociaż wolałabym wiele rzeczy sama zrobić czy przynieść sobie.:tak:Zdąrzę się jeszcze należeć.
Tak czy siak mam nadzieję , że do czwartku przejdzie .:tak:

A taka u nas dzis piekna pogoda... ehhh... wyszło by sie na spacerek...:-(Trudno, zdrówko najważniejsze.

Spokojnej i udanej niedzielki życzę.:-)

My rowniez dolaczamy sie do zyczen dla synusia Patrysi:tak::tak::tak:
Wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze w Dniu Twoich Pierwszych urodzinek maluszku od e-cioci:-)Niech sie spelnia wszystkie Twoje marzenia

"Gdy mija roczek
wyrzucaj smoczek
Sliniak zakladaj
i kaszke zajadaj"

A ja dzisiaj zabralam sie za mega porzadki w kuchni :szok:ile sie nawywalam smieci:szok:Ale bylam rano w ikea i upatrzylam sobie nowe szafki do kuchni bo te moje to maja juz łochocho lat i szczerze mowiac to sa juz fatalne:rofl2:
No i przy okazji kupilam sobie fajny pled na lozko

-J-:-)Duzo,duzo zdrowka

:szok:-j- ty się kuruj kochana tobie chorować nie można:tak::tak::tak::tak:
dowikla ale ja tobie tej ikei zazdroszcze tak lubie ten sklep a unas go nie ma choć od kilku lat zapowiadwją budowę:-D:-D:-D:szok::szok:

Witajcie wieczorowo.

My niedawno wróciliśmy od teściów, dzieci śpią i czas na odpoczynek.

-j-, kuruj się dziewczyno. Czasem fajnie tak być obsługiwaną przez innych:tak::-D.

Malinka, ja na razie o nowych meblach nie myślę. Nie mam gdzie ich wstawić, a poza tym brak kasy...:baffled:.

Dowikla, że też chciało ci się tak w niedzielę sprzątać...:szok:.

reklama
Do góry