reklama
super że są jakieś wieści od -j- szkoda że bidulka musi leżeć w tym szpitalu i czekać napewno wolala by te ostatnie chwile spędzić w domku ze swoimi............ wiem jak to ciężko być w szpitalu jak dzieciaczki są w domku:-(jak byłam w ciąży z adasiem i leżałam 2 tygodnie w szpitalu to jakoś to znosiłam ale jak już bylam w ciąży z julią i często leżałam w szpitalu bo to była zagrożona ciąża to już dużo gorzej to znosiłam tęskniłam za małym i po jego telefonie zawsze wyłam w poduszkę:-
-
-( z antosiem też mnie straszyli że to będzie trudna ciąża podejżewali hipotrofię płodu ale obyło się bez szpitala a mały urodził się zdrowy i wcale nie malutki bo 3080 i 55cm

my juz po wizycie u lekarza mielismy na 8
okazalo sie ze sewi ma zapalenie wirusowe - treaz wszyscy na to choruja
przepisal nam lekarstwa bo powiedzial ze antybiotyku nie przepisuje jezeli nie ma takiej koniecznosci
za niedlugo jedziemy do apteki jak moj m wroci od lekarza a ma na 11.30 -dzis ma wolne tyle dobrze
a ja jak zwykle bede sie leczyc domowym sposobem - nie lubie chodzic do lekarza
dzieki za wiesci od j
milego dzionka :-)
okazalo sie ze sewi ma zapalenie wirusowe - treaz wszyscy na to choruja
przepisal nam lekarstwa bo powiedzial ze antybiotyku nie przepisuje jezeli nie ma takiej koniecznosci
za niedlugo jedziemy do apteki jak moj m wroci od lekarza a ma na 11.30 -dzis ma wolne tyle dobrze
a ja jak zwykle bede sie leczyc domowym sposobem - nie lubie chodzic do lekarza

dzieki za wiesci od j

milego dzionka :-)
Ja tez nalezalam sie w szpitalu
Z dziewczynkami lezalam miesiac
-dwa tygodnie przed porodem i 17 dni po porodzie
A maly w miedzyczasie byl u kazdego po kolei
Co ja sie naryczalam i natesknilam
szkoda gadac
Dobre bylo chociaz to ze praktycznie co dzien do mnie przyjezdzal,ale to nie to samo co byc z nim w domku:-(
Oby -j- nie musiala tyle lezec,bo od tego lezenia to az sie glupich mysli dostaje

Dobre bylo chociaz to ze praktycznie co dzien do mnie przyjezdzal,ale to nie to samo co byc z nim w domku:-(
Oby -j- nie musiala tyle lezec,bo od tego lezenia to az sie glupich mysli dostaje

To sie kurujcie PATRYSIU:-)Te wirusy to teraz wszedzie panuja.Moje dziewczynki na szczescie wkoncu wyzdrowialy i mam nadzieje ze juz nic nie zalapia;-)
Ja tez lecze sie domowymi sposobami bo rowniez nie cierpie chodzic do lekarza

A wiec duuuuzo zdrowka dla Was:-)
Ja tez lecze sie domowymi sposobami bo rowniez nie cierpie chodzic do lekarza

A wiec duuuuzo zdrowka dla Was:-)

kurcze te wirusy to teraz się rozszalały na całego.Dużo zdrówka dla was patrysiu:-) ja też się lecze domowymi sposobami lipa miód cytryna czosnek a jak nie pomaga to polopiryna jakieś gripexy no i moja ukochana rutinoskorbin jak dla mnie to lek nieomal na wszystko

Mama Helenki
i Aniki :D
A ja siedzę w domu i czekam na speca od piecyków gazowych. Przestał mi dzisiaj grzać wodę
Nie dość, że nie mogę nic zrobić bez ciepłej wody to jeszcze fachowiec się spóźnia, miał być o 13 a będzie o 15

Nie dość, że nie mogę nic zrobić bez ciepłej wody to jeszcze fachowiec się spóźnia, miał być o 13 a będzie o 15

Mama Helenki
i Aniki :D
I właśnie zauważyłam, że zginą suwaczek mojej Heleny. 

reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Witajcie...
Ja dopiero teraz zaglądam, ponieważ jakoś nie bardzo wczesniej był na to czas...
Przede wszystkim: Mama Helenki, sto lat i dłużej dla córeczki...!!!

Cieszę się, że są wieści od -j-, szkoda tylko, że musi leżeć w szpitalu, wiem coś o tym...
Ja dopiero teraz zaglądam, ponieważ jakoś nie bardzo wczesniej był na to czas...
Przede wszystkim: Mama Helenki, sto lat i dłużej dla córeczki...!!!

Cieszę się, że są wieści od -j-, szkoda tylko, że musi leżeć w szpitalu, wiem coś o tym...
Ostatnia edycja:
Podziel się: