reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja siedzę w domu i czekam na speca od piecyków gazowych. Przestał mi dzisiaj grzać wodę:crazy:

Nie dość, że nie mogę nic zrobić bez ciepłej wody to jeszcze fachowiec się spóźnia, miał być o 13 a będzie o 15:wściekła/y:
Skąd ja znam ten ból... Tłumaczenie panów specjalistów jest zawsze takie samo: brak czasu, inne zlecenie i podobne takie tam...:no:.

Malinka, z ta podwyżką no to niewesoło:crazy::szok:. Rachunek za prąd też całkiem niezły... Ja mam o 30zł mniejszy:tak:;-):szok:.

Patrysia, zdrowiej, zdrowiej, zdrowiej... U mnie gorączka minęła jak ręką odjął... Więc od dzisiaj zaczęłam tą dietę kopenchadzką... Nie powiem, głodna jestem troszkę:wściekła/y::tak:

reklama
Wszystkiego najlepszego dla coreczki MAMY HELENKI:-)
Zdrowka,szczescia,pomyslnosci i spelnienia wszysciutkich marzen:tak::tak::tak:
Zebys byla zawsze usmiechnieta i sluchala mamusi;-):-):tak:

Tego wszystkiego Zyczy Tobie e-ciocia Ania ze swoja trojca:tak::tak::tak:

A ja dostalam wczoraj rachunek za gaz prawie 1200:szok:Jak tesciowa to zobaczyla to myslalam ze mi zaraz padnie:crazy:
Ale prawda jest taka ze mamy ogrzewanie gazowe a ta nasza chate to bardzo ciezko ogrzac:rofl2:Dosyc ze jest duza bo ma prawie 150 m ,wysoka to jeszcze jeszcze stare okna:no:

Dzięki dziewczynki za życzenia dla Heli :-D

Akurat dzisiaj wywalił się jej suwaczek, śmiałam się, że się okres ważności skończył ;-)

U nas za gaz przyszło 1200 w grudniu, teraz to będzie ze 2 000 No ale ponad 200m^2, ale i okna w większości nowe.

A speca od piecyka jak nie było tak niema :wściekła/y:

Ma jeszcze 20 min, bo dzwoniłam i stwierdził, że najpóźniej o 16.

Za 20 min dzwonie po innego...

witam agunia-in ja tez Cie witam,

witam tez wszystkie chore i zdrowe forumowiczki, te chore nie dajcie sie, zrobcie sobie syrop z cebuli albo jedzcie czosnek, to naprawde pomaga

a u nas jest tak okropny wiatr że jak szłam po adama do szkoły to mi dłonie na wózku z zimna odpadały nie cierpie takiej pogody:wściekła/y:czekam na wiosnę z utęsknieniem:tak::tak::tak::tak: bo mi to już rękawiczki szalik i czapa nie pomagają.....................i jeszcze poszłam w drodze po adama do banku zapłacić rachunek tylko kurna rachunku zapomniałam:angry::wściekła/y:ale byłam zła jutro muszę iść jeszcze raz:crazy:

Ato dobre malinka1,ja taki numer w piątek odwaliłam ,wzięłam pieniądze ,ale rachunków to już nie, na poczte,i jakoś od tamtej pory ciągle mi nie po drodze z powrotem na poczte....jedno jest pewne gdyby nie opłaty człowiek byłby bogaty...i nawet człowiek nie poczuje jak mu się za rymuje....A nad morzem dziś pięknie o stopni i wiatru nie ma ,jak szłam po synka do szkoły,lekuchny mrozik szczypie policzki ,bardxzo przyjemnie na dworze. Muszę powiedzieć ,ze jako świeży kierowca ciągle jeżdże samochodem,od 3 i pól miesiąca po raz pierwszy byłam na pieszo w szkole ,to już chyba jakieś zboczenie.Dziś się zmusiłam i nie żałuję ,dobrze mi to zrobiło na przewietrzenie mózgownicy....

reklama
I wlasnie dlatego ja sie ciesze ze nie mam prawka:tak::tak::tak:Bo bym wszedzie jezdzila samochodem,a tak to jestem zmuszona isc spacerkiem:tak:
Chociaz z drugiej strony to czasami chcialabym miec to prawko:rofl2:jak mam sie tłuc pelnymi autobusami:szok:

MAMA HELENKI:-)Dotarl wkoncu pan od piecyka?
U nas dzisiaj przez poltorej godz nie bylo gazu,.bo w calej kamienicy wymieniaja rury i robia liczniki na zewnatrz:wściekła/y:Ale w tym czasie zmarlam

Do góry