reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziękuje Dowikla:-) Kochane ja uciekam się położyć może się kimne chwilke i będzie mi lepiej bo dłużej już siedzieć przy kompie nie dam rady...A obiad to pewnie będe robić na ostatnią chwile...Miłego dnia Wam życze;-)

reklama
hej Dowikła to faktycznie powód do radości, wiem coś o tym bo przez to przechodziliśmy, mój Kubuś miał wykrytą wadę serca przy porodzie, więc od samego początku stres i wizyty u kardiologa, po dokładnych badaniach diagnoza była taka ze dziura jest duż a wada nalezy do takich które same sie nie zarastaja i konieczna bedzie operacja jak kuba bedzie miał od 8 do 10 miesiecy.Dla nas to był szok. Stał sie jednak cud, Kuba rozwijał sie prawidłowo, żadnej choroby po nim nie było widac, a dziurka z badania na badanie zaczęła sie zmniejszac> Lekarka sama była zaskoczona przebiegiem całej tej sytuacji. OPeracje odwołano. Na dzień dzisiejszy został nam maleńki szmer, i kontrole co pół roku, ale jest dobrze.:-)

BAJOREKAGA:-)U nas bylo identycznie z tym ze Wiktoria urodzila sie z dwoma VSD:-(
A dzisiaj zostaly tylko szmerki:tak::tak::tak:
Tak sie ciesze ze szok:tak::tak::tak::-):-):-)

Ile my musimy sie nadenerwowac:tak:Ale super ze i u nas i u Was tak to sie skonczylo;-)
I dobrze ze juz nie musisz sie denerwowac chociazby ze wgledu na malenstwo w brzuszku:tak:

joe alex to straszne co się stało zawsze wtedy człowiek myśli boże dlaczego????????????? tylko odpowiedzi brak............................................................

JOE ALEX:-)

Wszystkiego najlepszego dla Piotrusia:tak::tak::tak:
Wielkie buziaki od e-cioci i dzieciaczkow:-)

MALINKA:-)Dziekuje bardzo:tak:

ja jak się z moim P pokłóce to my dwa uparciuchy długo chodzimy bokiem koło siebie:tak::tak::tak::tak:ale P zawsze pierwszy wyciąga łapkę na zgode bo mówi że ja to zacięty byk jestem i nie ma przebacz musi on:rofl2:

reklama
U mnie tez zawsze M pierwszy sie odzywa:tak::-)Bo ja to mam charakterek i chocby nie wiem co moge sie nie odzywac;-)

Oki.Rosolek sie juz gotuje wiec musze troszke posprzatac i tak z doskoku bede zagladala na BB poniewaz jestem juz mega uzalezniona:tak:;-)

Do góry