reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!Jestem w 12 tygodniu ciąży.Mój mężuś stara się mi pomagać jak tylko może.Ja nie czuje się najlepiej często boli mnie głowa i mam mdłości,szybko się meczę.I powiem Wam że on sam często mówi "połóż się odpocznij nie rób kolacji coś sam zrobie" Tylko mam nadzieje że będzie tak i później.:)

reklama
witaj malinka 2109:happy:
witaj joanna73:happy:
joanna to wracaj ze swoja malutką jak najszybciej do zdrówka a co do szpitala to fakt teraz są przepełnione jak pokazują w tv co się dzieje to człowiekowi nie chce się wierzyć że luzie na korytarzach leżą:no: dobrze że już jesteście w domku tutaj napewno szybciej dojdziecie do siebie:happy:

Witajcie :-).

U nas pogoda pod psem...
Dieta w toku, ale głodna jestem jak wilk...:szok:.

A wczoraj mąż przyniósł mi straszną wiadomość: jego kolega z pracy miał wypadek samochodowy. Żona zmarła w szpitalu w wyniku obrażeń, a była w 3 miesiącu ciąży. O dziecko starali się 8 lat:-(. Chłopak żyje, ale cały czas czuwa przy nim rodzina, żeby nie zrobił sobie coś złego...:-(

Hej dziewczyny ,ale się rozpisałyście od wczoraj,musiałam z 3 czy 4 strony cofać ,zeby wszystko przeczytać fajnie że tu taki ruch.Joanno życzę szybkiego powrotu do zdrowia małej Gabi.Witam nową malinke,teraz mamy 2.Ciesz się że masz tak fantastycznego męża ,bo nie daj Boże może mu przejść;-),gratulacje z powodu rosnącego brzuszka.Ja od rana próbowałam męża zagonić do rozmowy,ale niedoczekanie moje,on zamiast słuchać co mówie i dyskutować ze mną wścieka się na słowo krytyki:wściekła/y:no ręce opadają ,jak ja mam z nim rozmawiać.Troll jeden z niczego robi problem.Znam też ciąg dalszy(bo tak jest zawsze)przez cały dzień będzie odzywał się pólgębkiem sam o nic nie zapyta ,na moje pytania czy się obraził ,będzie mówił ,ze nie.I tak do wieczora ,aż w końcu ja nie wytrzymam(bo tak też jest zawsze)i znów łagodnie i delikatnie będę próbowała go wybadać ,próbując z nim gadć,:crazy:reszta zależy od tego jak bardzo seksu mu się chce:-)na sam koniec powie mi że przesadził z reakcją ,ale on ma taki zryty charakter(to takie ukryte przeprosiny).Na pamięć już to znam.Już nawet mnie takie draki nie złoszczą tak jak kiedyś,przyzwyczaiłam się!!!!Awy laski macie jakieś określone ramy kłotni małżeńskich,czy zawsze jest inaczej???

Malinka2109, witaj:-).
To już mamy dwie Malinki.... Zrobiło się fajnie owocowo...:-p:-D.

Joanna, przede wszystkim zdrówka dla dziecka. A co do prawa jazdy, to co ma wisieć, nie utonie... Zdasz innym razem...:tak:. Trzymaj się cieplutko:happy:

reklama
Witam wszystkie mamuśki na FORUM, jaki humorek u Was dopisuje bo u mnie tak sobie, pogode mamy wprawdzie niezłą ale moj M tak mnie wczoraj wieczorem wkurzył ,ze jeszcze dzisiaj to czuje i dobrze ze go nie ma w domu . jak tam przygotowania do obiadku macie jaki pomysł? bo ja mam dosyc wrażeń od wczoraj i nawet mie sie gotowac nie chce:no:.
a i jeszcze jedno czy J to bedzie mieć cesarke?
Pozdrawiam mamuśki:tak:

Do góry