reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej hej
melduje ze zyje :rofl2:
juz na wstepie powiem ze bylo co czytac :-D

Beata, dowikla - heh to moze razem obmyslimy jakas strategie przytycia :-)
anka - dziekuje za komentarz do profilu na nk - jest coraz lepiej :tak:
bajorekaga - u mnie to rodzinne ze tacy chudzi - cala moja rodzinka jest szczupla - zas od mojego m to zalezy bo znajdzie sie wiekszosc osob takich przy sobie np moja tesciowa :tak: ale maly ma to po nas bo jest wysoki i chudzina z niego :happy:
mama helenki - tez ostatnio bylam na zakupach w H&M - kupilam malemu ubranko na roczek do kosciola :tak:
Agnes - ja wiem ze soczki pobudzaja - wiec moze po nich zrobi kupke :tak:

a co do tego ile przytylam w ciazy to rowne 10 kg wazylam wtedy 65 kg, przed ciaza wazylam 55 kg a teraz 48 :sorry2:

anabuba
- uuuuuuuuu to normalnie szok
joe alex - i co udalo sie z kredytem :confused: 7 cm no no ladnie :tak:
dowikla - ja to wogole juz nie pije - jak sie nawalilam na andrzejki tak juz podziekowala :no:

a co do spotkania to my mamy miec spotkanie lutoweczke - ciekawe czy dojdzie - ale powiem Wam ze na nasze spotkanie z mial checia bym sie przeszla :tak::tak::tak:

papi - witaj, oj duzo amcie za te przedszkole :szok:
j - trzymam kciuki :tak:

kurcze Wy to mialyscie wczoraj wene i smieszne bylyscie hihih :-p:-p:-p

"Pierwszą miłość" już obejrzałam.Kurcze dziecko nie da mi wejść do komputera.Nie wiem co ja dziś opętało.Już nie daje rady.Obudziłą sie popołudniu,spoałą 2 godz,powinno być fajnie a tu dupa,marudzi,chce tylko na rękach i tylko mama i mama.Już się nie moge doczekać kiedy pójdzie spać.

A jeśli chodzi o kupke to juz się wyrobiłą i to porządnie.dziś było aż 4 :-D

uciekam bo Oliwka wrzeszczy w niebogłosy:wściekła/y:

moje maleństwo tylko chce dzisiaj na łapkach na szczęście starsze bawią się u siebie w najlepsze upodobali sobie ostatnio zabawę w media markt:rofl2:

Cześć kobitki!!!
Ale się rozpisałyście wczoraj:szok::szok::szok: sporo miałam do nadrobienia i humor mi się poprawił:-D:-D:-D fajnie wczoraj było na bb:-):-):-) kiedy powrórka? Bo ja jakoś wczoraj szybko wymiękłam, cały dzień chodziłam śpiąca i ziewałam więc mnie zmogło:baffled::baffled::baffled:

JOE ALEX:-)Gratuluje tych 7 centymetrow:tak::tak::tak:
Moje male cos mi marudza:no:Jak wychodzilam sobie na solarium i do sklepu to Wiktoria tak krzyczala ze M przez 15 minut nie mogl jej uspokoic az wkoncu dal jej chrupki i bylo oki:tak:
Teraz mlody oglada baje na 1 a ja znalazlam chwilke na BB:-)

reklama
Dziewczyny, proszę nie dołujcie mnie swoją wagą:baffled::baffled::baffled: ja też tak chcę!!!!!!! W dniu ślubu ważyłam 50kg, zaraz po ślubie mąż mnie szybko podtuczył:szok: świeże bułeczki co rano, kolacyjki, jedzenie na mieście i te sprawy więc waga szybko szła w górę:confused: a jak w ciąży przytyłam ponad 30kg to noszę ten nadbagaż do dzisiaj:baffled::no::baffled: a Wy tu takie laski, że aż mnie zazdrość zżera:sorry2:

Do góry