reklama
hej hej
melduje ze zyje
juz na wstepie powiem ze bylo co czytac
Beata, dowikla - heh to moze razem obmyslimy jakas strategie przytycia :-)
anka - dziekuje za komentarz do profilu na nk - jest coraz lepiej
bajorekaga - u mnie to rodzinne ze tacy chudzi - cala moja rodzinka jest szczupla - zas od mojego m to zalezy bo znajdzie sie wiekszosc osob takich przy sobie np moja tesciowa
ale maly ma to po nas bo jest wysoki i chudzina z niego 
mama helenki - tez ostatnio bylam na zakupach w H&M - kupilam malemu ubranko na roczek do kosciola
Agnes - ja wiem ze soczki pobudzaja - wiec moze po nich zrobi kupke
a co do tego ile przytylam w ciazy to rowne 10 kg wazylam wtedy 65 kg, przed ciaza wazylam 55 kg a teraz 48
anabuba - uuuuuuuuu to normalnie szok
joe alex - i co udalo sie z kredytem
7 cm no no ladnie 
dowikla - ja to wogole juz nie pije - jak sie nawalilam na andrzejki tak juz podziekowala
a co do spotkania to my mamy miec spotkanie lutoweczke - ciekawe czy dojdzie - ale powiem Wam ze na nasze spotkanie z mial checia bym sie przeszla

papi - witaj, oj duzo amcie za te przedszkole
j - trzymam kciuki
kurcze Wy to mialyscie wczoraj wene i smieszne bylyscie hihih

melduje ze zyje

juz na wstepie powiem ze bylo co czytac

Beata, dowikla - heh to moze razem obmyslimy jakas strategie przytycia :-)
anka - dziekuje za komentarz do profilu na nk - jest coraz lepiej

bajorekaga - u mnie to rodzinne ze tacy chudzi - cala moja rodzinka jest szczupla - zas od mojego m to zalezy bo znajdzie sie wiekszosc osob takich przy sobie np moja tesciowa

mama helenki - tez ostatnio bylam na zakupach w H&M - kupilam malemu ubranko na roczek do kosciola

Agnes - ja wiem ze soczki pobudzaja - wiec moze po nich zrobi kupke

a co do tego ile przytylam w ciazy to rowne 10 kg wazylam wtedy 65 kg, przed ciaza wazylam 55 kg a teraz 48

anabuba - uuuuuuuuu to normalnie szok
joe alex - i co udalo sie z kredytem

dowikla - ja to wogole juz nie pije - jak sie nawalilam na andrzejki tak juz podziekowala

a co do spotkania to my mamy miec spotkanie lutoweczke - ciekawe czy dojdzie - ale powiem Wam ze na nasze spotkanie z mial checia bym sie przeszla

papi - witaj, oj duzo amcie za te przedszkole

j - trzymam kciuki

kurcze Wy to mialyscie wczoraj wene i smieszne bylyscie hihih

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
To tak jak u mnie. NiestetyZazdroszczę tej przemiany materii. U mnie każde jedzeniowe szaleństwo od razu odkłada się na boczkach.
Ja też lubię jeść, ale niestety muszę się ograniczać..![]()

U mnie wieczorny rozgardiasz

"Pierwszą miłość" już obejrzałam.Kurcze dziecko nie da mi wejść do komputera.Nie wiem co ja dziś opętało.Już nie daje rady.Obudziłą sie popołudniu,spoałą 2 godz,powinno być fajnie a tu dupa,marudzi,chce tylko na rękach i tylko mama i mama.Już się nie moge doczekać kiedy pójdzie spać.
A jeśli chodzi o kupke to juz się wyrobiłą i to porządnie.dziś było aż 4
uciekam bo Oliwka wrzeszczy w niebogłosy
A jeśli chodzi o kupke to juz się wyrobiłą i to porządnie.dziś było aż 4

uciekam bo Oliwka wrzeszczy w niebogłosy

agunia-ln
Fanka BB :)
Cześć kobitki!!!
Ale się rozpisałyście wczoraj

sporo miałam do nadrobienia i humor mi się poprawił

fajnie wczoraj było na bb:-):-):-) kiedy powrórka? Bo ja jakoś wczoraj szybko wymiękłam, cały dzień chodziłam śpiąca i ziewałam więc mnie zmogło

Ale się rozpisałyście wczoraj

JOE ALEX:-)Gratuluje tych 7 centymetrow

Moje male cos mi marudza
Jak wychodzilam sobie na solarium i do sklepu to Wiktoria tak krzyczala ze M przez 15 minut nie mogl jej uspokoic az wkoncu dal jej chrupki i bylo oki
Teraz mlody oglada baje na 1 a ja znalazlam chwilke na BB:-)

Moje male cos mi marudza

Teraz mlody oglada baje na 1 a ja znalazlam chwilke na BB:-)
reklama
agunia-ln
Fanka BB :)
Dziewczyny, proszę nie dołujcie mnie swoją wagą

ja też tak chcę!!!!!!! W dniu ślubu ważyłam 50kg, zaraz po ślubie mąż mnie szybko podtuczył
świeże bułeczki co rano, kolacyjki, jedzenie na mieście i te sprawy więc waga szybko szła w górę
a jak w ciąży przytyłam ponad 30kg to noszę ten nadbagaż do dzisiaj

a Wy tu takie laski, że aż mnie zazdrość zżera

Podziel się: