reklama
u mnie starsze marudy już w łóżkach czytają i słuchaja radia a mały maruder cosik nie chce od 16 oka nie zmrużył
no więc za moment myk go w pajacyka do spania przebiorę mleczko dostanie i mam nadzieję że zaśnie i do 7 rano pośpi
ja dzisiaj jakaś nerwowa chodzę na dzieciaki pokrzykuję pyszcze pod nosem a @ mi sie kończy więc sama nie wiem dlaczego
chyba sobie jutro dla relaksu okna pomyję to mi przejdzie

Ja staram sie chodzic regularnie ale nie za czesto;-);-);-)Ale ostatnio to mi nie wyszlo bo bylam przed swietami;-)No ale czas to zmienic:-):-):-)
Moje maludy jeszcze szaleja
M szykuje im wlasnie kapiel:-)
Czyli tak za 30-40 minut dopiero pojda spac
A ja za chwile ide robic sobie kolacyjke
Moje maludy jeszcze szaleja

A ja za chwile ide robic sobie kolacyjke

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Dziewczyny, jak ja sie boję solarium... 

. Ale z drugiej strony fajnie być opaloną zimą...
.
Ja na kolacyjkę miałam zupkę warzywną (skład: woda i mieszanka warzywna+ łyżka smietany 12%) - no po prostu cudo...

.
A teraz przygryzam suszone owoce. Zawsze to coś słodkiego...
:-)

Ja na kolacyjkę miałam zupkę warzywną (skład: woda i mieszanka warzywna+ łyżka smietany 12%) - no po prostu cudo...

A teraz przygryzam suszone owoce. Zawsze to coś słodkiego...

Ok.Dzieciaki wykapane:-):-):-)Dziewczynki juz leza w lozeczkach i pija mleczko;-)oby przy nim usnely
Dominik wlasnie sie wyciera i zaraz tez idzie spac
Ja juz po kolacyjce
i ogladam Detektywa Monka
A pozniej to chyba prysznic i mycie glowy:-)No i chce sie polozyc bo cos zmeczona sie czuje;-)

Dominik wlasnie sie wyciera i zaraz tez idzie spac

Ja juz po kolacyjce

A pozniej to chyba prysznic i mycie glowy:-)No i chce sie polozyc bo cos zmeczona sie czuje;-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam wieczorowo
Papi witaj w gronie.
Oj wesoło wczoraj miałysmy i to bardzoo:-)i ciesze sie że innym tez poprwiłsmy humor.
Moje słonka w końcu spią tzn Weronika niedawno zasnęła bo reszta juz o 21 chrpała
U nas cały dzień było słońce i trochę chmur,ale za to dosyc mrozny wiatr.
Dobrze ze powiedziałyście o tych tabletkach Linea.I ja spróbuje-może chociaz słodycze przestanę jesc:-)tzn przestane miec na nie apetyt,bo działaja na mnie jak narkotyk
Papi witaj w gronie.
Oj wesoło wczoraj miałysmy i to bardzoo:-)i ciesze sie że innym tez poprwiłsmy humor.
Moje słonka w końcu spią tzn Weronika niedawno zasnęła bo reszta juz o 21 chrpała

U nas cały dzień było słońce i trochę chmur,ale za to dosyc mrozny wiatr.
Dobrze ze powiedziałyście o tych tabletkach Linea.I ja spróbuje-może chociaz słodycze przestanę jesc:-)tzn przestane miec na nie apetyt,bo działaja na mnie jak narkotyk

Gratuluję tych 7 cm:-)koleżance.
Ja osobiście uwielbiam jeść -zwłaszcza słodkie.Nigdy się nie odchudzałam-mówią o mnie że podobno mam szczęście bo przy wzroście 165 cm ważę 55 kg(po ciąży) i jem cały czas i nie tyję.Podobno mam dobrą przemianę materii.
Tylko pozazdrościć

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Agnes ja po pirwszej ciązy tez nie miałam problemów z jedzeniem.Utrzymanie wagi 55-56kg nie stanowiło pronblemu.ALe po drugiej juz gorzej ale w końcu niedługo 30-tka a nie 20-stka jak w pierwszej ciąży!A wiek ma wpływa na przemianę materii.Kiedys mogłam wkółko jesc słodycze i obzerac sie na noc i nic,a teraz sa niechciane efekty

reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Myślałam że znowu zostałam sama

Podziel się: