reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

joe alex 7 cm w tydzień to super, ja też brałam Lineę, ale na mnie tak nie podziałała:szok: może znowu spróbuję, niedługo wiosna a ja nadal w tym znienawidzonym rozmiarze:crazy::crazy::crazy:

reklama
u mnie starsze marudy już w łóżkach czytają i słuchaja radia a mały maruder cosik nie chce od 16 oka nie zmrużył:szok:no więc za moment myk go w pajacyka do spania przebiorę mleczko dostanie i mam nadzieję że zaśnie i do 7 rano pośpi:tak::tak: ja dzisiaj jakaś nerwowa chodzę na dzieciaki pokrzykuję pyszcze pod nosem a @ mi sie kończy więc sama nie wiem dlaczego:no: chyba sobie jutro dla relaksu okna pomyję to mi przejdzie:-D:-D:-D:rofl2:

dowikla solarium zazdroszczę ci ja uwielbiam tylko wiecznie czasu nie mogę znaleź na to a przy takiej pogodzie odrobina promieni napewno by mi pomogła:tak::tak::tak::tak:tylko istnieje ryzyko że się uzależnie od niego już tak kieyś miałam:szok::rofl2::szok::rofl2:

Ja staram sie chodzic regularnie ale nie za czesto;-);-);-)Ale ostatnio to mi nie wyszlo bo bylam przed swietami;-)No ale czas to zmienic:-):-):-)

Moje maludy jeszcze szaleja:tak:M szykuje im wlasnie kapiel:-):tak:Czyli tak za 30-40 minut dopiero pojda spac
A ja za chwile ide robic sobie kolacyjke :tak:

Dziewczyny, jak ja sie boję solarium... :szok::szok::szok:. Ale z drugiej strony fajnie być opaloną zimą...:tak::-D.

Ja na kolacyjkę miałam zupkę warzywną (skład: woda i mieszanka warzywna+ łyżka smietany 12%) - no po prostu cudo...:rofl2::rofl2::rofl2:.
A teraz przygryzam suszone owoce. Zawsze to coś słodkiego...:tak::-)

Ok.Dzieciaki wykapane:-):-):-)Dziewczynki juz leza w lozeczkach i pija mleczko;-)oby przy nim usnely:tak:
Dominik wlasnie sie wyciera i zaraz tez idzie spac:tak:
Ja juz po kolacyjce:tak:i ogladam Detektywa Monka:tak:
A pozniej to chyba prysznic i mycie glowy:-)No i chce sie polozyc bo cos zmeczona sie czuje;-)

witam wieczorowo
Papi witaj w gronie.
Oj wesoło wczoraj miałysmy i to bardzoo:-)i ciesze sie że innym tez poprwiłsmy humor.
Moje słonka w końcu spią tzn Weronika niedawno zasnęła bo reszta juz o 21 chrpała:rofl2:
U nas cały dzień było słońce i trochę chmur,ale za to dosyc mrozny wiatr.
Dobrze ze powiedziałyście o tych tabletkach Linea.I ja spróbuje-może chociaz słodycze przestanę jesc:-)tzn przestane miec na nie apetyt,bo działaja na mnie jak narkotyk:rofl2:

Gratuluję tych 7 cm:-)koleżance.
Ja osobiście uwielbiam jeść -zwłaszcza słodkie.:-pNigdy się nie odchudzałam-mówią o mnie że podobno mam szczęście bo przy wzroście 165 cm ważę 55 kg(po ciąży) i jem cały czas i nie tyję.Podobno mam dobrą przemianę materii.

Tylko pozazdrościć :tak::tak::tak: też bym tak chciała.Dobrą przemiane to ja miałam przed ciążą,mogłam jeść ile wlezie i nic-byłąm chuda a po ciąży wszystko sie poprzestawiało niestety

Agnes ja po pirwszej ciązy tez nie miałam problemów z jedzeniem.Utrzymanie wagi 55-56kg nie stanowiło pronblemu.ALe po drugiej juz gorzej ale w końcu niedługo 30-tka a nie 20-stka jak w pierwszej ciąży!A wiek ma wpływa na przemianę materii.Kiedys mogłam wkółko jesc słodycze i obzerac sie na noc i nic,a teraz sa niechciane efekty:baffled:

reklama
Do góry