reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to moje ulubione zajecie heheh a dla siebie jak zwykle nic nie wybralam
Lali lubi Kubusia Puchatka wiec bluzke musialm wziasc, Mini tez lubi wiec jak nie wziasc jak dziecko widzialo heheh

reklama
Laura ma cala serie ksizek z Kubusiem bo zamawim z Horizont i tam daja tez prezenciki wiec ma tego sporo :)
bajki lubi z mini mini Mis w niebieskim domu- to jej ulubiona

Czasowo to hmm 1,5h ale jest dzien ze siedzi i oglada jak ja mam cos co zrobienia jak sie znudzi to idzie do zabawek.Staram sie nie wlaczac czesto wole jak sie bawi zabawkami.Ale moj to by ja tylko przed tv sadzal:crazy:

sa dni ze nie oglada bo posadze ja na nocnik w sypialni a za dnia jest duzo latania i raczej nie ma nas w domu.Wiem ze ogladanie bajek to nic dobrego dla dziecka.Czasem nie musza lkeciec bajki a Lali patrzy w tv to wlaczam vive i wylaczam ty ze mam tylko glos ze wzmacniacza:-D wzielam ja na sposob

reklama
Skądś to znam :tak: mój M robi to samo,ale teraz juz mniej bo mu tego zakazałam robić.Bo Oliwka to jka zobaczy bajkę to moze tak i bita godzinę siedzieć-jakby dziecka nie było-hipnoza

Do góry