reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej hej
mlody wylaczyl mi kompa i musislam jeszcze raz zalaczac a to tyle czekania ehhh :dry:

agnes - hehe zeby tylko wyrywac firanki i papier toaletowy :-D tez ma zcasem glupie pomysly :sorry2:
dowikla - dobre z tym tv - moj sam umie wylaczyc tv z pradu - na tym punkcie jestem uczulona ale co zrobic jak to na widoku a dziecko korci ... ostatnio to poslinil a ja potem wkladalam do kontaktu dobrze ze mnie nie popiescilo ale i tak po fakcie skaplam sie ze jest mokre ... :sorry2: moj tez lubi splukiwanie ;-)

reklama
Witam:-)
Ja tez cos wczesnie dzisiaj:szok:
Mlody juz w przedszkolu,Klaudunia siedzi obok mnie,a Wiktorcia jeszcze spi:szok:pomimo wiercenia i pukania pod nami(w calej kamienicy liczniki od gazu wystawiaja na zewnatrz ,dzisiaj sasiadom pod nami a jutro przed 8:szok::szok::szok: maja przyjsc do nas)
Jesli chodzi o bajki to moje male musialyby miec wlaczone nawet jak nie ogladaja:szok:Jak mowie Dominikowi zeby wylaczyl tv to one go odpychaja i wyzywaja:crazy::szok:Jak ja wylacze to podchodza i wlaczaja spowrotem:szok:Dlatego ostatnio wzielam sie na sposob i odlaczam tv od pradu hihihi
AGNES:-)Moje nie rwa papieru toaletowego:tak::-)Ale za kazdym razem jak sa w lazience oprozniaja moje szafki lazienkowe praktycznie z wszystkiego:szok::szok::szok:
No i lubia zagladac do pana kibelka jak sie splukuje-czy to jakies zboczenie:confused:

Milego dnia dziewczyny:-)
Z tym kibelkiem to jednak cos jest.Oliwka też ma jakies ciagoty do kibelka.Też lubi patrzec jak woda się spłukuje ale mało tego uwielbia tam rózne przedmioty wrzucać no włąsnie ostatnio tatusiowi ptasie mleczko wrzuciła-całę opakowanie:tak: ale sie wkurzył :crazy: jak kiedys się zapcha to dopiero będzie :-)

reklama
Do góry