reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No moja myszka już usnęła,coś nie mogła dziś usnąć,wierciła się godzinę :tak: no ale juz smacznie chrapie.

Nikogo nie ma :no: gdzie się wszyscy podziali ?

reklama
To ile Ci spały w dzień??? az tak długo??? Oliwka spałą dziś długo bo 2h i 15min zawsze sypia 1h-2h.I tak dzis późno usnęła,wierciła sie i wierciła.Zazwyczaj zasypia przed 21.00

U mnie tez jeszcze nikt nie spi:no:No ale dziewczynki juz po mleczku leza w lozeczkach i moze zaraz padna:tak::tak::tak:Wiktoria cos mi ostatnio stale marudzi i placze nie wiem dlaczego:confused:Ale 17 idziemy do pediatry i zobaczymy co nam powie;-)Napewno je zwazy:-)

Ja za chwilke ide sobie zrobic jakies jedzonko bo cos glodna sie robie:tak::tak::tak:

Agnes no synek mi sie jakoms godzinke temu obudził bo zasną przy cycu o 17;00 no i sie wyspał ale cos już marudzi to może niedługo zasnie a córa też spała w dzień no i teraz sie jej nie chce bo tak normalnie to już spią tylko dzisiaj tak jakoś nie mogą.Kamilek tylko ciągle mówi baba mama tak na przemian
Dowikła smacznego

Agnes no synek mi sie jakoms godzinke temu obudził bo zasną przy cycu o 17;00 no i sie wyspał ale cos już marudzi to może niedługo zasnie a córa też spała w dzień no i teraz sie jej nie chce bo tak normalnie to już spią tylko dzisiaj tak jakoś nie mogą.Kamilek tylko ciągle mówi baba mama tak na przemian
Dowikła smacznego
Może niedługo usną, choć wczesna godzina to juz nie jest.

reklama
Do góry