reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie popołudniowo:-).

Ja jeszcze nic na Allegro nie sprzedawałam, ale troszkę rzeczy kupiłam:tak:.
I jak na razie jestem bardzo zadowolona...:tak:.

reklama
Moja Helena wstała, marudna, rozdarta i głodna jak wilk... Jak ja tego nie lubię:crazy: Co by się nie zbiło to się dziecko drze...

Ale już ja nakarmiłam i ogląda teletubisie, mam już wieczór z głowy, teraz nie odpuści będzie oglądać ze trzy razy z rzędu:baffled:
Oliwka też lubi teletubisie ale My tera oglądamy "Pierwsza Miłość" -ulubiony serial Oliwki:-)

Moje tez uwielbiaja teletubisie:-)chyba-bo zostalo mi tylko pudelko od kasety i im sie bardzo podoba:tak::tak::tak:
Do tego na gwiazdke dostaly te tanczace jedna Lale druga Dipsy:-);-)A Dominik ma tego z telewizorkiem Tinky Winky:-):-):-)i do tego wszystkie 4 te male pluszowe a wiec mam ich w domu o duzo za duzo:-):-):-)

A slyszalyscie o herbatce z liscia senesu:confused:
Ja pamietam ze pilam ja za malolaty zeby miec plaski brzuch no i cwiczylam brzuszki do tego:tak:
Ale jak ta herbatka zaczela dzialac to nie moglam wyjsc z kibelka;-):-D:-D:-D
To święta prawda ,ja za pierwszym razem nie byłam w stanie do szkoły iść ,tak rwało ,miałam kibelkowy dzień wagarowicza ,a po dłuuuugim spożywaniu tego specyfiku ,zaczęły boleć mnie nerki ,więc rzuciłam .Trzeba uważać na to.

Witam!
Po raz pierwszy przywędrowałam na ten wątek i tak się zastanawiam, czy mogłabym dołączyć?
Wprawdzie pracuję w weekendy, ale w tygodniu zdecydowanie jestem mamą siedzącą w domu! ;-):-):-)

reklama
Czesc dziewczyny
ja może wypowiem sie o tych bajkach moja córka też lubi teletubisie ale najbardziej lubi oglądać filmy takie jak:Na wspólnej,Pierwsza miłość,Barwy szczęścia,M jak miłość to są jej ulubione.
A co do butków na wiosne to też sama sie zastanawiam jakie jej kupić.Pozdrawiam:tak:

Do góry