reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
A tytuł?to jest numer marcowy więc aktualny i znalazłam gazetkę cena 9.90:-) a są naprawde fajne julka ma różową ale zastanawiam się czy nie kupić jej jeszcze żółtej bo też fajna
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
to nawet za 9,99 sie oipłaca kupic bo i koszulka i gazetka do poczytania.zawsze cos nowego mozna znalezc albo sa przypomniec co nieco
Ja tez uciekam bo musze zrobic kilka reczy a o 12 po pauilne.miłego dnia
Ja tez uciekam bo musze zrobic kilka reczy a o 12 po pauilne.miłego dnia
B
Beata1988
Gość
Witam!!!
STO LAT STO LAT!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ
Jeny nadarzyć za wami wszystkimi ci piszecie to bym chyba tydzień czytała :-):-):-)
Ja nocka cała przespana, jak zawsze. Małego kładę koło siebie ostatnio i śpi ze mną. Mam tak duże łóżko że nie mam się o co martwić.
Pogoda straszna, nawet nie mam jak z małym ostatnio wyjść na dwór żeby pooddychał "świeżym" powietrzem z kronopolu
Ja planuje założyć sobie aparat na ząbki i jakoś nie spieszy mi się iść do chirurga bo okazało się że muszę wszystkie ósemki usunąć!!!! Masakra.... Wszystko mnie wyniesie ponad 2700 złoty. A teraz ze swoim planujemy wziąć cywilny i teraz nie wiem co mam robić. Ten mi mówi żebym aparat załatwiła. A ja czasu nie mam żeby nawet zadzwonić a co dopiero pójść....
Mój brzdąć na szczęście jeszcze poważnie nie chorował, tylko katarek. Teraz zdrowy chociaż jak tata był to chory lekko przyjechał ale nie załapał od niego niczego. Chociaż kolke miał. Coś strasznego. Od 17-18 do 3-4 w nocy płacz i krzyk!!! Minęło jak cyca mu odstawiłam, dosłownie jak ręką odjął mu przeszło. Możliwe że coś z pokarmem nie tak miałam. Teraz zdrowy jak rydz ;-);-);-);-) i ciężki się coś zrobił

STO LAT STO LAT!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ
Jeny nadarzyć za wami wszystkimi ci piszecie to bym chyba tydzień czytała :-):-):-)
Ja nocka cała przespana, jak zawsze. Małego kładę koło siebie ostatnio i śpi ze mną. Mam tak duże łóżko że nie mam się o co martwić.
Pogoda straszna, nawet nie mam jak z małym ostatnio wyjść na dwór żeby pooddychał "świeżym" powietrzem z kronopolu

Ja planuje założyć sobie aparat na ząbki i jakoś nie spieszy mi się iść do chirurga bo okazało się że muszę wszystkie ósemki usunąć!!!! Masakra.... Wszystko mnie wyniesie ponad 2700 złoty. A teraz ze swoim planujemy wziąć cywilny i teraz nie wiem co mam robić. Ten mi mówi żebym aparat załatwiła. A ja czasu nie mam żeby nawet zadzwonić a co dopiero pójść....
Mój brzdąć na szczęście jeszcze poważnie nie chorował, tylko katarek. Teraz zdrowy chociaż jak tata był to chory lekko przyjechał ale nie załapał od niego niczego. Chociaż kolke miał. Coś strasznego. Od 17-18 do 3-4 w nocy płacz i krzyk!!! Minęło jak cyca mu odstawiłam, dosłownie jak ręką odjął mu przeszło. Możliwe że coś z pokarmem nie tak miałam. Teraz zdrowy jak rydz ;-);-);-);-) i ciężki się coś zrobił

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Dziekuję uprzejmiedziecko![]()

Mam nadzieję, że trafie dzis na nią...
Poza tym musze kupić Piotrusiowi dwie koszulki, bo wyrasta ze wszystkiego...

B
Beata1988
Gość
reklama
ja też mykam obiadek robić a potem po adama do szkoły a potem niestety na 17 muszę go znów zaprowadzić ale mi się nie chce wcale ale dziecię tak lubi te zajęcia artystyczne ja go wogule podziwiam chodzi dodatkowo na angielski artystyczne piłkę nożną a na wiosne chce jeszcze na sks i ma na to wszystko czas i ochotę ja byłam chyba mnie ambitna od niego
ale tym sposobem siedzi mało przed tv czy kompem poprostu nie ma na to czasu

Podziel się: