reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

... Lubi oglądać na minimini "Niedźwiedzia w dużym niebieskim domu"! ... :-)

To ulubiona bajka mojego M :rofl2:

...Nie wiem co sie jej dzieje bo cos ostatnio ma straszny apetyt i musze wstawac w nocy dawac jej mleko.Jak wczesniej spala cala noc to teraz sie budzi na mleko:confused: teraz Lali pije 3 butle mleka z kasza:rofl2:...

Ja tez tak miałam ostatnio, a do tego zjadała 2 śniadania 2 obiady i 2 kolacje, 3-4 flaszki kaszy:szok:

Ale od 2 dni spokój, stwierdziłam, że najwyraźniej potrzebowała :-)

reklama
No ja tez mykam. Zaraz przyjaciele i bedzie trzeba Kubusiowi kaszunie zrobic. Milego dnia Pania zycze :-D:-D:-D:-D

Motto na dzisiaj ode mnie co masz zrobic dzisiaj zrob pojutrze bedziesz miec jeden dzien wolnego :-):-):-):-)

Mama Helenki mam nadzieje ze szybko Lali to minie :))
Klaudynka no to gdzie sie podziewalas?
Anaconda, Aleksia i reszta gdzie sie chowacie??
Myszunia to tez jest ulubiona bajka Laury:)

Ale żeście sie dziewczyny rozpisały.Ja już sobie po odśnieżałam i posprzątałam a zaraz tżeba jakiś obiadek zrobić i dziecią dać jeść.
Martynka sie bawi a Kamilek siedzi mi na kolanach i pstryka mi na laptopie.
STO LAT..................................:-):-D:-)

EEE tam dajcie spokoj moj siedzial od swiat w domu bez pracy wkurzal mnie tylko nawet nie bylam w humore na pogaduchy:-(maly zabkowal cale noce tancowal wogole masakra:szok::szok::szok::szok:

Ale dzis Stary poszedl w pi..... i mam swiety spokoj :-):-):-)
"Chlop w chalupie, to wrzod na d...." jak to moja mama mowi:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć klaudynka,my się jeszcze nie znamy ,ale mam nadzieję że szybko da się nadrobic te zaległości:tak::tak::tak: Oliwka poszłą obierać ziemniaczki na obiad z tatusiem a ja mykam na pocztę.No to sie wystoję.ach te kolejki jak ja je uwielbiam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oj klaudia współczuje ci bo jak mój mąż siedział w domu to też mnie czasem wkużył a teraz go niema bo jest zagranicą i przyjeżdza co 2,5 miesiąca a teraz dopiero przyjedzie 29 marca więdz nikt mi nie siedzi na głowie ale chciała bym żeby już był w domu.:-):-)
Anges miłego stania na poczcie.
Klaudia a my sie też nie znamy a tk wogule to miło cie poznać

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry