reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dziewczynki czy jak wprowadzałyście dzieciom coś to najpierw się konsultowałyście z pediatrą? wczoraj zapomniałam spytać, czy nie jest za wcześnie i co bym mogła dać jakby co :)

izabellka ..ja niekonsultuje .Pochodz po sklepach i looknij co jest w słoiczkach od 4 miesiąca:)

qrcze a ty karmisz piersią ??
Jak tak to jeszcze zawczesnie na urozmaicenie menu ::)
ale jak sztucznym to spokojnie mzesz zaczac podawac ..np.marchewke najpier ..potem z jabłuszkiem itp.

Izabelka mi lekarz zalecił wprowadzanie soczku i deserku, potem konsultowałam ale teraz juz nie bo coraz wiecej wprowadzam.
Najwczesniej to mozna dac jabłuszko i marchewke, ja dawałam soczek najpierw jeden, potem drugi a na koniec mieszany.

Shoomna moj tez dzis troche marudny siedzi to wygina sie do lezenia, lezy to marudzi aby go wzias, teraz go połozeyłam to sie zajał zabawkami :D

witajcie!!!
gratulacje dla Jasia!!! - oby tak dalej...

shoomna_a pisze:
Może jej się okres zbliża??
;D  ;D  ;D

Idziemy dziś z Krzymulem do kina na "Jabłka Adama" - ciekawe jak to będzie ...  ::)

witam! cholera nie dacie napisac! tu jak sie siada to trza czytac!~!
lady gratulacje dla jasia
kunda zalezy jak macio duzo miejcsa potrzebuje ja np mam 3 paczki w kazdej po 5 szt i mysle ze musze kupic 4 zeby wlasnie bylo 20 sztuk.

czesc baby :)

chmorzyska u Nas starszne, pogoda blllleeeee

izabelka
ja tez nie konsultowalam, ale moj Kuba byl i jest jeszcze cycusiowy, wiec pierwsze zeczy dawalam mu jak mial 5,5 miesiaca...........
popatrz na sloiczki jak moju lady, ale One sa po 4 miesiacu czyli jak dziecko skonczy juz 5..................albo najlepiej poradz sie pediatry!!!

pycha
witaj spowrotem..............

reklama
Do góry