reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
własnie wygrałam dla Pauliny takie łapcie:-)
SUPER LACZKI PROSIACZKI - ŁAP OKAZJĘ - nr 36 (566044349) - Aukcje internetowe Allegro
licytuje jeszcze od tych samych balierinki dla Pauliny

Weronika to grzeczne dziecko.do Wawy najpierw siedział grzecznie oglądała ksiazeczke,potem jadła bułkę:-):-):-):rofl2:w koncu córka piekarza:-) potem łaziła troche po przedziale i zaczepiała ludzi swoja gadką:-):-):-):rofl2::rofl2:było z niej kupe smiechu.pod koniec podlazła do dziewczyny co siedziała obok nas i nawijała do niej jak najęta gestykulujac przy tym rekami:-):rofl2:
dobrze ze była ze mna siostra to pomogła mi w drodze do lekarza i u lekarza,bo niby Weronika sobie grzecznie łaziła po korytarzu ale musiałam latac po pietrach po rżóne dokumenty to sie przyadąła:rofl2:
płacz był tylko jak ja lekarka badała(tylko ja oskuchiwała) i jak pobierali krew.a poz atym latała zadowolona jak małysz(bo takie pozy przybiera):-):rofl2:
z powrotem grzecznie siedziała na kolanach bo był ciasny pociag,patrzyła przez okno o cos tam chrupała.ale ze za mało trzesło to nie suanęła:-)

ANABUBA
Papcie słodziutkie:tak::tak::tak:Moj Dominik ma takie niebieskie i powiem Tobie ze jak poci sie Jemu nozkato one smierdza:-D
Chyba zaraz przeplucze sobie to gardlo bo tabletki nie pomagaja

ANABUBA
Papcie słodziutkie:tak::tak::tak:Moj Dominik ma takie niebieskie i powiem Tobie ze jak poci sie Jemu nozkato one smierdza:-D
Chyba zaraz przeplucze sobie to gardlo bo tabletki nie pomagaja

wdiaomo ze w takich ciepłych to noga moze sie pococ,ale Paulina koniecznie takie chce!sama kiedys miałam podobne.tylko jak przepluczesz gardło to nie popijaja niczym niech ci przepali:-)

Anabuba Kapciuszka swietne :tak::tak:
Super ze coreczka taka grzeczniutka ale fakt czasami trzeba sie nabiegac i pomoc jest bardzo przydatna:-)

Dowikla walnij sobie jednego to Ci gardlo przepali:-D

reklama
Ja właśnie w tej chwili siedzę na allegro i ciuszki przeglądam :-)

Anka a nie chciałaś z męzem jechać do Polski w odwiedziny?????

Do góry