reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
lepiej wypłucz sobie woda z sola albo z soad gardlo!na pewno pomozeDziewczyny gdzie sie wszystkie podzialyscie
Ja wlasnie wpierniczam tabletki cholinex jedna za druga zeby mi do jutra przeszlo;-):-)

ja ewentualnie biore Halset-tez tabletki do ssania na gardło a wyglądaja jak cukierki pudrowe
słodzizna!!!!!!!!!!!!!1:-):-):-):-) a jaki grubasek:-)zaraz spróbuję wam coś jeszcze pokazać,o to jest synek Malinki 1 ona się nie spieszy nam tu Antka przedstawić to ja tu zrobię!!!Jest słodki ,prawda?
pokazuje P zdjęcie antka które maziulanatasza wkleiła i pytam kotek a to kto?????/ a on ej ty normalnie wykapany ANTEK myślałam że z fotela padnę![]()
dobre

Weronika po dobranocce mycie zjadła 500ml kaszy i od razu zasnęła.ciekawe ile pospi

Paulina tez juz spi a P sie szykuje
Agnes sorki ale jakos sie nie doczytałam tych godzin.chodziło mi głównie o to ze trzeba wychodzic nawet jak pogoda paskudna.ja jak mi sie nie chce to poprostu wystawiam Weronike na dwór akurat jak ma spac i spi w wzoku i sie dotlanei od razu:-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dowikla a na kiedy ma termin Twoja siostra??
A Oliwka dzis pierwszy raz dała sobie wysuszyć włosy suszarką![]()
ja ani sobie ani dziewczynom nie susze włosów suszarka.szkoda włosów nieszczyc.suszarka tyle w razie koniecznosci:-)z mokrymi spimy

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ja nie lubię spać z mokrymi włosami a po za tym jakbym połozyła się z mokrymi to rano wstałąbym każdy włos w inną stronę![]()
ja na szczescie nie mam tego problemu:-)włosy mam dosyc sztywne i nawet natapirowac je ciezko:-)
na polsacie kolekcjoner kosci
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
oj pustki neizle.a to ja jestem zmeczona ta dzisiejsza podróżą. Mój P juz chrapie

reklama
Podziel się: