reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A moim do spania jeszcze daleko:tak:
Ja ogladam teraz w11;-)Dzisiaj spi u mnie siorka i wlasnie czekam za Nia:tak:Jest na ostatnich nogach w ciazy i ciekawe czy sobie jutro poradzi z Dominikiem i Wiktoria:confused:

reklama
Dziewczyny gdzie sie wszystkie podzialyscie:confused::confused:
Ja wlasnie wpierniczam tabletki cholinex jedna za druga zeby mi do jutra przeszlo;-):-)
lepiej wypłucz sobie woda z sola albo z soad gardlo!na pewno pomoze:tak:
ja ewentualnie biore Halset-tez tabletki do ssania na gardło a wyglądaja jak cukierki pudrowe

zaraz spróbuję wam coś jeszcze pokazać,o to jest synek Malinki 1 ona się nie spieszy nam tu Antka przedstawić to ja tu zrobię!!!Jest słodki ,prawda?
słodzizna!!!!!!!!!!!!!1:-):-):-):-) a jaki grubasek:-)

pokazuje P zdjęcie antka które maziulanatasza wkleiła i pytam kotek a to kto?????/ a on ej ty normalnie wykapany ANTEK myślałam że z fotela padnę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobre:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Weronika po dobranocce mycie zjadła 500ml kaszy i od razu zasnęła.ciekawe ile pospi:confused:
Paulina tez juz spi a P sie szykuje
Agnes sorki ale jakos sie nie doczytałam tych godzin.chodziło mi głównie o to ze trzeba wychodzic nawet jak pogoda paskudna.ja jak mi sie nie chce to poprostu wystawiam Weronike na dwór akurat jak ma spac i spi w wzoku i sie dotlanei od razu:-)

reklama
Do góry