wiktoria12
Mama i żona :)
Widze że nie ma nikogo wpadne jak dzieci już będą spały

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

P też spi w najlepsze ja miałm zamiar sie położyć ale wiecnie cos a to sprzątnąć a to ułozyć a to obiad dac dasiowi i nici ze spania a moje kochanie jak znam życie to teraz spi nie dlatego ze chory tylko dlatego że wieczorkiem będzzie przed kompem siedział niech siedzi ale niech mi tylko jutro powie ze jest zmeczony jak trzeba będzie sie antkiem zajac nie wspomne juz o tymże od rana mówi malinka nie sprzataj ja to zrobie i co............nic by nie było zrobione!!!!!!!!!!!!!!! a jeszze tak coś nakombinował ze nie mogę wejść na internet tylko nasze forum mi pali nic innego ani alegro ani przedszkola szczecin no nerwa mam na niego i juz bo on i te jego aktualizacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiecznie robi z kompa rakiete a d*** wychodzi tzn coś tam robi by było lepiej ale mam wrażenie ze lepiej dla niego

przeszła mu faza na strzelanki teraz na topie sa wyścigi albo jakies logiczne kurcze muszę częściej patrzeć w co on gra bo też nie wiadomo co mu strzeli do głowy

dobrze ze była ze mna siostra to było weselej no i było komu dzwigac kloca:-)
dzieki za zaproszenie.widze że Twoje pamienskie nazwisko to moje obecne:-)Ano
Ewa Luna Szymańska
Inowrocław
Dostałam 3 zaproszenia za co dziękuję, jak znajdę resztę, to też wyślę.
a może ciąża?Witajcie.
A mi od rana jest słabo i nie bardzo mogę funkcjonować.
Mój M odsypia nockę, Piotruś drzemie, a Tomaszek ogląda jakąś bajkę...
Kompletnie dziś nie kontroluję, co się dzieje wokół mnie....
Poza tym ta pogoda. U nas pada deszczyk i ogólnie jest nieprzyjemnie...
.
Zaraz sprawdzę, co u was![]()

daj zanc jak poszłoWitam wszystkie mamuśki!
Ja jestem po cięzkiej nocy, od 3 juz na nogach:-(
Daniel całą noc płakał i co chwile był przy piersi. Podałam mu ten Bebilon na noc wypił(po karmieniu z piersi) 40ml i spał 3 godziny, półźniej karmiłam piersią i tez przespał 3 i obudił się o 3 w nocy i w płacz...![]()
Teraz tez płakał co chwila, dałam mu butle po piersi i zjadł 90ml.
Mamy dziś wizyte u lekarza i zobaczymy co powie![]()
Agnes co tak sąłbo?moja WEronika obowiązkowo ma 2godzinny dziennie na dworzy a ostatnio jak usypia w drdze ze szkoły do domu to jest po 4-5godzin w sumie na dworzu!!!!hartuje sie przy kazdej pogodzie!i od grudnia nie chorowała i ostatnio jak Paulina miała katar i P tez to nic nie złapała:-)Witam popołudniowo.
Ale u mnie dziś super pogoda +10C :-):-):-):-):-):-) cieplutko,byliśmy na spacerze 1,5 godzinki,Oliwka padłą mi w wózku i śpi sobie na podeście na dworze.Okryłam ją cieplutko i ma dziś zapewniony potężny zastrzyk świerzego powietrzaniech korzysta jak jest tak ciepło.
przypomniałyscie mi bo dawno nie robiłam pieczonych ziemniaczków:-)Ja uwielbiam ziemniaczki pieczone w ziołach... Hmmm aż sobie chyba muszę zrobić
Ania Kubek potrafi mi nie spać cały dzień i jeść co trzy godziny. Ale że remonty u mnie w bloku i głośno to odsypia ostatnio

Ja mam taki zdechły dzień dzisiaj,mało energii ach.....wieczorem mama przywiezie swojego yorka nam pod opieke ,bo na pogrzeb jadą ,będę miała teraz psa i kota w domu i 2 psy na podwórku do tego mąż i dzieci....:-)wariacja w czystej postaci