wiktoria12
Mama i żona :)
Widze że nie ma nikogo wpadne jak dzieci już będą spały

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
dzieki za zaproszenie.widze że Twoje pamienskie nazwisko to moje obecne:-)Ano
Ewa Luna Szymańska
Inowrocław
Dostałam 3 zaproszenia za co dziękuję, jak znajdę resztę, to też wyślę.
a może ciąża?Witajcie.
A mi od rana jest słabo i nie bardzo mogę funkcjonować.
Mój M odsypia nockę, Piotruś drzemie, a Tomaszek ogląda jakąś bajkę...
Kompletnie dziś nie kontroluję, co się dzieje wokół mnie....
Poza tym ta pogoda. U nas pada deszczyk i ogólnie jest nieprzyjemnie...
.
Zaraz sprawdzę, co u was![]()
daj zanc jak poszłoWitam wszystkie mamuśki!
Ja jestem po cięzkiej nocy, od 3 juz na nogach:-(
Daniel całą noc płakał i co chwile był przy piersi. Podałam mu ten Bebilon na noc wypił(po karmieniu z piersi) 40ml i spał 3 godziny, półźniej karmiłam piersią i tez przespał 3 i obudił się o 3 w nocy i w płacz...![]()
Teraz tez płakał co chwila, dałam mu butle po piersi i zjadł 90ml.
Mamy dziś wizyte u lekarza i zobaczymy co powie![]()
Agnes co tak sąłbo?moja WEronika obowiązkowo ma 2godzinny dziennie na dworzy a ostatnio jak usypia w drdze ze szkoły do domu to jest po 4-5godzin w sumie na dworzu!!!!hartuje sie przy kazdej pogodzie!i od grudnia nie chorowała i ostatnio jak Paulina miała katar i P tez to nic nie złapała:-)Witam popołudniowo.
Ale u mnie dziś super pogoda +10C :-):-):-):-):-):-) cieplutko,byliśmy na spacerze 1,5 godzinki,Oliwka padłą mi w wózku i śpi sobie na podeście na dworze.Okryłam ją cieplutko i ma dziś zapewniony potężny zastrzyk świerzego powietrzaniech korzysta jak jest tak ciepło.
przypomniałyscie mi bo dawno nie robiłam pieczonych ziemniaczków:-)Ja uwielbiam ziemniaczki pieczone w ziołach... Hmmm aż sobie chyba muszę zrobić
Ania Kubek potrafi mi nie spać cały dzień i jeść co trzy godziny. Ale że remonty u mnie w bloku i głośno to odsypia ostatnio