reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowilka fajnie to brzmi pol roczku i 4,5 kg heheh Laura miala 8,5kg:-D:-D Ale Twoja beda laseczki faceci beda sie zaijac o nie a mamusi bedzie miala oczy dookola glowy :))

Beata no to dobrze ze odsypia jak dziecko spi to rosnie:tak::tak:

A ja robie drugie danie bo zupka juz zjedzona.Ziemniaki z jajkiem i kalafior z koperkiem:-p

reklama
A niech śpi. Akurat się obudzi jak babcia z dziadkiem z pracy przyjdą :-D:-D:-D
Ja dzisiaj tylko zupkę zrobiłam, na więcej czasu nie miałam

Ten to się ciężki zrobił jak nie wiem, ręce mi odpadają ale za to jakie ćwiczenie :-):-):-) ubrałam go dzisiaj w te pasiaki i wygląda jakby z więzienia wyszedł hehe :rofl2::rofl2::rofl2:
Z wiezienia nie z wiezienia ale i tak slicznie wyglada;-):-)

ANKA
A One juz w tym wieku siedzialy to wszyscy sie dziwnie na mnie patrzyli.No i jak wozilam im we wozku jakies soczki albo obiadki czy deserki to ludzie chyba mysleli ze mam z glowa:szok::-D

Dowikla ten tez już siedzi z małą pomocą bo się strasznie do przodu wygina bo go nóżki interesują. Mojej siostry syn jak miał pół roku to ziemniaki z sosem jadł!! A tak to uwielbiał jak nie wiem co :tak::tak:

a u mnie szpital domowy na całego do juli i antosia dołączył P ma ostry nieżyt górnych dróg oddechowych dostał antybiotyk i leży to znaczy ma zamiar zwolnienie do poniedziałku włącznie tak więc trochę w domku go bede miała:rofl2: julka lepiej antek myśle że też byle by w nocy jeszcze ładnie spał bo nie wyrobie:no: ja pewnie dzisiaj to po takiej nocy to wieczorkiem padne jak kawka:tak::tak:
a wątróbke to ja uwielbiam a jeszcze z jabłkami to już naj naj bardziej:tak::tak:
a my dzisiaj obiadek mielone z piczarkami buraczki ziemniaki wszyscy mówia jami a mi cos nie podeszło:no: adam jeszcze w szkole tzn na zajęciach dodatkowych dzisiaj ma muzyczne i angielski mam nadzieje że wróci zdrowy bo cos rano mówił że brzuch go boli i gardło drapie:dry:

Malinka ja taki szpital miałam miesiąc temu, dziadek, babcia i jeszcze Radek chory przyjechał. Dobrze że mały nic nie załapał i ja. A wątróbke z jabłkami to moja mama też taką lubi. Ja tam za takim czymś nie przepadam :baffled::baffled: Czekam aż się cieplej zrobi to pójdę na ogródek i sobie usmaże karkówkę z grilla mniam mniam :-D:-D:-D

reklama
Do góry