Anabuba
czarownica mroźnego lądu
luna popatrz na allegro,ja tam ostatnio buty dziewczynom kupuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

ale na szczęście szybko usneła i spała do 7.30.Ale i tak jestem niewyspana bo nie lubie tak sie przebudzać o takich godzinach 
Dawid pobudke zrobil,ale sniadanko zrobic jednemu drugiemu i dopiero wolna
Oj wiesz co duzo mi osob mowi ,ze powinnam sie czesciej usmiechac ,ze mam jakis taki smutny wyraz twarzytreaz to cheb jeszcze nie do konca.jezdzimy tak co 3 miseiace na kontrol i bierze na stale hormon.
doris ładna z Ciebie dziewczyna i musisz częściej sie usmiechac bo od razu wyglądasz jak nastolatka:-)
miłej nocki.ja tez ide spac bo jutro cięzki dzien
mówiłam że znów bede ostatnia
dobranoc

ale jakos tak dziwnie sie samemu do siebie wiecznie usmiechac

odezwe sie wieczorkiem
pa pa

Ja je lubie ale nie u mnie w domu
ludzie jak mozna wstawac tak predko
... Długość stópki 12 cm, więc takie wiosna - jesień, to pewnie 13-13,5cm dł wkładki. Szukam bardziej typu adidas niż sandałki, bo takie już mam....
Ale niedługo zacznę wykopaliska ciuchowe, to jak się coś znajdzie to dam znać