reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hejka dziewczyny :-)

Już jestem po śniadanku,coś deszczowo dziś u mnie niestety :tak:
A nocka dziś znowu z przebojami,chyba jej żeby idą no nie wiem.Przebudziła sie o 4.00 w nocy tym razem a później 5.20 :wściekła/y: ale na szczęście szybko usneła i spała do 7.30.Ale i tak jestem niewyspana bo nie lubie tak sie przebudzać o takich godzinach :no:

Witam dziewczyny porannie:-):-)
Ja tez na nogach od 6:szok:Dawid pobudke zrobil,ale sniadanko zrobic jednemu drugiemu i dopiero wolna:tak:
treaz to cheb jeszcze nie do konca.jezdzimy tak co 3 miseiace na kontrol i bierze na stale hormon.
doris ładna z Ciebie dziewczyna i musisz częściej sie usmiechac bo od razu wyglądasz jak nastolatka:-)
miłej nocki.ja tez ide spac bo jutro cięzki dzien
mówiłam że znów bede ostatnia:-D:rofl2:
dobranoc
Oj wiesz co duzo mi osob mowi ,ze powinnam sie czesciej usmiechac ,ze mam jakis taki smutny wyraz twarzy:baffled::baffled::baffled:ale jakos tak dziwnie sie samemu do siebie wiecznie usmiechac:-D:-D:-D
No i powodzenia w w-wawie:tak:
MALINKA1-Dobrze zrozumialam ze twoj Antos tez dostal antybiotyk???Oj biedaczek,ale jak ma mu pomoc:tak::tak::tak:
Zdrowka jeszcze raz dla dzieci:-)
Uciekam bo chlopaki wyrywaja sobie auta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja dzisiaj bede malo aktywna bo jade do mamuski :tak::tak::tak:odezwe sie wieczorkiem:tak:pa pa

Oj, w końcu dojszłam do końca.
Po kolei pewnie mi sie nie uda, ale..
Myszoskoczek-piękny stworek, ale zdjęcia nie widzę. My mamy zbiornik z tropheusami i starą kotkę. Wicia ja bardzo kocha. Na początku aja robiła jej dośc mocno ( raczej biła) Kicia ma anielską cierpliwośc, ale po jakichś 6 mieś nie wytrzynała i jej oddała, tak ze schowanymi pazurkami, i Wicia już wie, że tak mocno nie wolno. Ciągle robią sobie nosek-nosek, a jak mała zapłacze, to ta już przy niej i cisz aspokuj.
DZiewczyno ja w diecie wytzrymałam tylko w czasie karmienia, ale normalnie nie potrafie odmówić sobie niczego. Przed ciążą potrafiłam zjeść wszystko i w ogromnych ilościach - wystarczyło regularnie ćwiczyć i waga 45kg stała. Teraz stoi na 55 praie i ani drgnie, choć nie wcinam całej pizzy na kolację i dalej ćwiczę. Może ten Weider mi pomoże.
Amstaf-jak na mój gust obrzydliwe bydle, w dodatku głupie i agresywne. Oczywiście wszystko zależy od opiekunów, no ale.. Sąsiad teściowej ma takowego i jest jak owieczka łagodny, słodki, ale respekt i tak czuję i choć sama się z nim bawiłam dziecku podejść nie pozwolę, to tylko pies. Wychowałam się z owczarkiem niemieckim i taki mi się marzy, ale wykarmić takie psisko--póki co nie mogę sobie na niego pozwolić.
Anabuba-mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Twojej myśłi. Powodzenia.
Co tam jeszcze
Acha kubusie-też słyszałam, że kiepska produkcja, ja podaję bobo fruty, bardzo żadko i tylko po jedzeniu,albo na podwieczorek z biszkopcikiem w łapkę. Podejrzewam, że wszędzie prawie takie ekscesy odchodzą-może lepiej nie wiedzieć wszystkiego. Póki pamiętam-nie kupujcie pangi-straszne jak to jest hodowane. I nie polecam jogobelli dla dziecka. Moja przez 5 dni na takim rozwolnieniu, że się serce krajało. Po czasie dowiedziałam się, że koleżanka tam pracowała-więcej nie kupię.
Buciki-tak, dziś net chodzi, więc zajrzę na allegro, ale tutaj mam do Was zaufanie i bubla żadna żadnej by nie wcisnęła, a tam? A i tak skocze zobaczyć chociaż jakie ceny. Z kozaczków chce wyskoczyć jak najszybciej(oczywiście jeśli pogoda pozwoli) bo mała nie lubi w nich chodzić
Matko, połowy zapomniałam.

Ano
Ewa Luna Szymańska
Inowrocław

Dostałam 3 zaproszenia za co dziękuję, jak znajdę resztę, to też wyślę.

witamy
my tradycyjnie pobudka o 7 :confused2:
dzis troche gonilismy nasza "kiwi" bo zeszla nam na dol i lazila za lozkami ... ale zlapalam ja :laugh2:
Sewek potem zje drugie sniadanko i pojade pooplacac :tak:
dzis ma byc u nas 9 stopni - zobaczymy bo jak naazie to na tyle sie nie zapowiada :eek:

potem poczytam i poodpisuje :tak:

Witam wszystkich!
Ja ostatnio coś szybko się nudzę, wczoraj o 6.30 dzisiaj o 7... A Kubek sobie śpi do 8.00 ten ma dobrze. Nawet nie próbuje nadrobić w czytaniu bo za bardzo czasu nie mam. Dzisiaj na szczepienie idę z małym. A tak mi się nie chce, jeszcze taka brzydka pogoda dzisiaj. Pochmurno i mam nadzieje że nie będzie padać jak wyjdę. Na szczęście blisko mam do przychodni. No Kubek już prawie zdrowy, jestem tylko ciekawa czy nie przesunie mi szczepienia, bo przepisała mu antybiotyk. Od wczoraj mu go nie daje. Ach zobaczymy jak to będzie. Radek w piątak przyjedzie albo w sobote. Jak nigdy co dwa tygodnie jest. Nie wiem normalnie święto chyba u niego w jednostce mają hehe :-):-):-)

witam sie i ja:-)

U nas sloneczko za oknem wiec pewnie po sniadfanku uciekamy na spacerek trzeba korzystac z pogody bo niewidomo czy nie bedzie potem padalo:-D
Wczoraj wieczorem polozylam sie szybko spac hehehe wiec nie wchodzilam na BB rozmawialyscie o zwierzatkach:tak: Ja je lubie ale nie u mnie w domu:-D
Dzis pobudka o 8:baffled: ludzie jak mozna wstawac tak predko:szok:

reklama
Do góry