reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ANABUBA-a ja tak bym chciala na wsi mieszkac,czyste powietrze ,cisza:-):-)
No to teraz Ci juz konkretnie powiedza czy ma albo nie ma ,tak??no to trzymam kciuki zeby nie miala i zeby bylo ok:-):-)

No dobra ja tez sie zegnam:-)Juz mnie oczy bola od tego kompa:-D:-D:-Ddalam dzisiaj czadu:tak:Dobranoc nowe kolezanki:tak::tak::tak:

ANABUBA-a ja tak bym chciala na wsi mieszkac,czyste powietrze ,cisza:-):-)
No to teraz Ci juz konkretnie powiedza czy ma albo nie ma ,tak??no to trzymam kciuki zeby nie miala i zeby bylo ok:-):-)

No dobra ja tez sie zegnam:-)Juz mnie oczy bola od tego kompa:-D:-D:-Ddalam dzisiaj czadu:tak:Dobranoc nowe kolezanki:tak::tak::tak:

treaz to cheb jeszcze nie do konca.jezdzimy tak co 3 miseiace na kontrol i bierze na stale hormon.
doris ładna z Ciebie dziewczyna i musisz częściej sie usmiechac bo od razu wyglądasz jak nastolatka:-)
miłej nocki.ja tez ide spac bo jutro cięzki dzien
mówiłam że znów bede ostatnia:-D:rofl2:
dobranoc

No dziewczyny zostawić was na chwile i czytania masa ja czytałam teraz o Martynce może czytałyście która urodziła sie 26 tygodniu aż sie popłakałam napisałam tam swoją historie z Kamilkiem który też jest wcześniakiem:-(

ha ha wpadłam do was a tu już wszystkie śpią:-):-):-):-):-)
ja też tylko na chwilunie julia i antek dostali o 22 antybiotyk jula to n śpiocha a antka trymaliśmy do 22 ale ciężko było on nauczony że o 21 dostaje mleczko i lulu a tu mama gada do niego zabawia w końcu za 5 22 zaczął mi przysypiać więc myk szybko antybiotyk mleczko i tk po wypiciu 40 ml padł tak że nie dał rady wypić nic więcej:szok:zobaczyny jak długo pośpi o 6 muszę im podać antybiotyk dobrze by było jak by całą nockę przespał:tak::tak::tak::tak::tak: jula czuje się w miarę tylko wszystko z rąk jej dzisiaj leci a jak na koniec dnia wypuściła po raz enty szklanke z sokiem nie wytrzymałam i warknełam na nia aż się o to z P posprzeczałam bo on że warcze a ja ze sam warczy i taka typowa pyskówka ale w końcu mi odpuścił bo powiedziałże po takiej nocy i bylejakim dniu mam prawo nie tryskać energią:-(
a pisałyście dzisiaj o kubusiu powiem tak jula i aam bardzo lubia kubusia ba ja też i kiedy kupowałam im codziennie ale odkąd rozmawiałam z kuzynka P która pracuje w tymbarku przy produkcji kubusia wcale im go nie kupuje i soków tymbarka tez dziewczyny szkoda słów jak to robbią i z czego wiem że może inne soki też tak robia ale o innych nie wiem nic a o tych tyle że ble ble nie kupuje:no::no::no::no:dla przykładu zgniłe banany do kubusia nadają się wyśmienicie...........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a tyle miałam wam napisać ale jak zaczynam to nie pamiętam o czym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a patrysia mysiskoczek swietny nawet nie pokaże dzieciakom fotki bo by zaraz chciały oni maja ostatnio jazdę na jakieś zwierzątko ale ja narazie jestem na nie poczekam jak podrośnie troszkę antos a wtedy kto wie.....:rofl2:

joe alex wpadaj częściej bo już się za toba stęskniłam:tak::tak::tak::tak: no i trzymam kciukasy za ciebie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
anabuba daj jutro znać co i jak po lekarzach no i ty to jutro jesteś pani miastowa ba stolica........:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
mama helenki dietki nie zazdroszcze i to w dodatku w ciąży ale czego się nie robi dla naszych maluszków;-);-);-);-) ja jak byłam w ciąży z julia to miałam gestoze i to silną bo ciśnienie potrafiłam miec nawet 210/160 więc byłam na dietce wysokobiałkowej ble mało smaczn była ale tylko w szpitalu ją sumiennie trzymałam zresztą całą ciąże z julą jadłam codziennie rano twaróg nic innego mi nie przeszło przez gardło:rofl2: ale za to jak urodziłam julie to cisnienie mam zawsze za niskie bo 100/50:rofl2:i jak byłam w ciąży z antkiem to samo co mi mieżyła położna ciśnienie to pytała czy nie jest mi słbo:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
dobra chyba napisałam wszystko to mykam spac co będę tak sama siedzieć:happy::happy::happy::happy::happy::happy: do jutra;-)

Witam :-)

Zdążyłam poczytać co naprodukowałyście w nocy:rofl2: Ale mal już do mnie wparowala i z pisaniem gorzej:dry:

oj cos nas dzis garstka została.
a ja jutro do stolicy jade:baffled: z Weronika do endokrynologa na kontrol.ciekawe co powie

A masz kogoś w wawie?? Bo ja wiem, że z dzieckiem to ciężko a taką wyprawę:baffled: No ale zawsze możesz umówić się ze mną :rofl2: Żeby z małą normalnie odpocząć w międzyczasie:tak: A tak z ciekawości, gdzie macie tego endokrynologa??

Zajrzałam w mój spis jedzenia i nie mam bladego pojęcia co zjeść na śniadanie, na razie pije kawkę:rofl2:

reklama
Do góry