reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

seweryn030.jpg

to jest nasza kiwi - nie widac jej w calej okazalosci ale zawsze cos - ale jaki dluuuuuuuugi ma ogonek :-D
ale słodka ajaka malutka :-) cudowna jest :tak:

reklama
No sa cudowne ja wiem:tak::tak::tak:I te ich kiteczki;-):-)
I jeszcze mam mozliwosc kupienia bialej tej super miniaturki ,ale jeszcze zobacze.Najpierw remoncik a pozniej sie pomysli;-)
Tak wogole to najpierw Dominik chcial Amstafa i juz dziewczyna przyprowadzila nam do domu dwa pieciotygodniowe zebysmy sobie wybrali.Ale koniec koncow nie wzielam bo one rosna duuze jak dla mnie
No podpisze sie pod reszta dziewczyn ze ta rasa jest niebezpieczna,moja ciocia miala takiego psa i powiem ci ze balam sie do niej chodzic jak on byl,a jak zobaczylam jak on dorwal kota na drzewie to az mi sie slabo zrobilo:szok::szok::szok:w sekunde bylo po kocie:-(
Doris no bardzo za nim tęsknimy a on za nami to znaczy Kamilek jest jeszcze malutki to tak nie rozumie ale Martynka ciągle sie pyta kiedy tata przyjedzie a ostatnio jak już jechał to Martynka płakała ze tata jedzie:-:)-(no nie tylko ona
Oj rozumiem cie kochana,ja na szczescie tutaj mam najblizsza rodzine,bo jest mama,tata i siostra,ale w Polsce sa kuzynki z ktorymi tez jestem bardzo zwiazana:-(i jak sie zegnam to tez zawsze rycze strasznie
ANABUDA-zraz sprobuje Cie znalezc:tak::tak:

agnes - z poczatku byl zahipnotyzowany caly czas patrzal na niego potem sie go bal a teraz juz glaszcze go jednym paluszkie delikatnie, daje mu buziaka i sie cieszy :-D

PATRYSIU
Myszoskoczek cudowny:tak::tak::tak:

Dla jasnosci ja tez sie nie zdecydowalam na amstafa;-)
Wiadomo ze jak york ugryzie to pewnie nawet nie bedzie sladu:tak:

doris - ja chciaam akwarium bo kaltki mi sie nie podobaja ... tak bardziej estetycznie :-) jak ucieknie to chodzi sobie po calym pokoju - nie jest szkodna wiec niec nie zrobi ale akwarium mamy przykryty bo skacze na 30 cm :-D

dziewczyny ja uciekam spac bo jutro musze z ana pooplacac pare rzeczy ...i porzadki zrobic bo szafka m i sie zarwala i m musze do roboty zagonic zeby ja naprawil :-D
karaluchy pod poduchy :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry