reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zostawic was na pare godzin....i poand 100postów do czytania:szok::rofl2:
moje dzieci juz od godziny spią,a ja jednym okiem was czytam a drugim staram sie cos napisac,a raczejn koncze poprawianie.to praca z administarcji ale o szczegółcah nie bede głosno mówoic:-)żeby komus nie zaszkodzic:-)musze do konca tygodnia ja skończyc:confused:
pytała któras o to wiec pisze-ja swoją mgr pisałam 3 lata temu,a i licenjat tez:happy:

Suuuper :tak::tak::tak::tak:

No mamusie odchudzaczki, mam taka drakońską dietę, że pewnie będę najszybciej chudła :rofl2:
Skonsultowałam swoje wyniki po glukozie, do poradni będę mogła pójść dopiero w przyszłym tygodniu, a nie chciałam tego tak zostawiać.
Na kolację mam marchewkę, liść sałaty, plaster szynki i kromkę chlebka razowego :rofl2: Jak ja to wytrzymam :baffled::confused:
współczuje ci kobieto.ja jak wiedziałam że karmiac weronike nie mogłam czekolady to nie jadłam,ale to jedyny czas jak wiem że nie modge to nie jem,w przeciwnym wyapdku w końcu ulegam:-D:-D:rofl2:

Tak sobie rozmawiałam teraz z moim M o kryzysie.
U niego w pracy zwolnili już kilkadziesiąt osób...:baffled:.
A jak jest u was?
u nas w okolicy tez zwalniaja ludzi.dobrze ze mój P pracuje w dosc duzej piekarni ludzie chleb zawsze kupia no i jest jedna z ostatnich osób do zwonienia na szcescie:-)

ostatnio normalnie nie mam czasu na BB
co chwile cos
moj m ma teraz wolne caly tydzien i albo jedziemy do mamy albo ktos do nas przychodzi albo zakupy... jak nie urok to ... :baffled:
teraz wlasnie wyszedl moj brat wiec ja szybko na kompa....

dzis bylismy na zakupach i kupilisme myszoskoczka - ale jest kochaniutka - "kiwi" :sorry2::-D:sorry2:

Patrysia bo chłop w domu to problem w domu:-):rofl2:

a my mamy 2 psy,a własciwie suczki-jeden kundel drugi owczarek niemeicki długowłsoy,ale mieszkaja na podwórku.miałam tez juz 2 kotki-obie przepadły jak kamien w wode.ta druga była u nas 1,5roku i wsiąkła w sylwestra,podejrzewam ze lis ja dopadł.miała juz 2 razy kociaki i nawet kota Garfielda(bo tak wyglądał) sobie zostawilismy ale samochód go...:baffled:

reklama
seweryn030.jpg

to jest nasza kiwi - nie widac jej w calej okazalosci ale zawsze cos - ale jaki dluuuuuuuugi ma ogonek :-D

Do góry