reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Zostawic was na pare godzin....i poand 100postów do czytania

moje dzieci juz od godziny spią,a ja jednym okiem was czytam a drugim staram sie cos napisac,a raczejn koncze poprawianie.to praca z administarcji ale o szczegółcah nie bede głosno mówoic:-)żeby komus nie zaszkodzic:-)musze do konca tygodnia ja skończyc
pytała któras o to wiec pisze-ja swoją mgr pisałam 3 lata temu,a i licenjat tez

Patrysia bo chłop w domu to problem w domu:-)
a my mamy 2 psy,a własciwie suczki-jeden kundel drugi owczarek niemeicki długowłsoy,ale mieszkaja na podwórku.miałam tez juz 2 kotki-obie przepadły jak kamien w wode.ta druga była u nas 1,5roku i wsiąkła w sylwestra,podejrzewam ze lis ja dopadł.miała juz 2 razy kociaki i nawet kota Garfielda(bo tak wyglądał) sobie zostawilismy ale samochód go...

moje dzieci juz od godziny spią,a ja jednym okiem was czytam a drugim staram sie cos napisac,a raczejn koncze poprawianie.to praca z administarcji ale o szczegółcah nie bede głosno mówoic:-)żeby komus nie zaszkodzic:-)musze do konca tygodnia ja skończyc

pytała któras o to wiec pisze-ja swoją mgr pisałam 3 lata temu,a i licenjat tez

współczuje ci kobieto.ja jak wiedziałam że karmiac weronike nie mogłam czekolady to nie jadłam,ale to jedyny czas jak wiem że nie modge to nie jem,w przeciwnym wyapdku w końcu ulegamSuuuper
No mamusie odchudzaczki, mam taka drakońską dietę, że pewnie będę najszybciej chudła![]()
Skonsultowałam swoje wyniki po glukozie, do poradni będę mogła pójść dopiero w przyszłym tygodniu, a nie chciałam tego tak zostawiać.
Na kolację mam marchewkę, liść sałaty, plaster szynki i kromkę chlebka razowegoJak ja to wytrzymam
![]()

u nas w okolicy tez zwalniaja ludzi.dobrze ze mój P pracuje w dosc duzej piekarni ludzie chleb zawsze kupia no i jest jedna z ostatnich osób do zwonienia na szcescie:-)Tak sobie rozmawiałam teraz z moim M o kryzysie.
U niego w pracy zwolnili już kilkadziesiąt osób....
A jak jest u was?
ostatnio normalnie nie mam czasu na BB
co chwile cos
moj m ma teraz wolne caly tydzien i albo jedziemy do mamy albo ktos do nas przychodzi albo zakupy... jak nie urok to ...
teraz wlasnie wyszedl moj brat wiec ja szybko na kompa....
dzis bylismy na zakupach i kupilisme myszoskoczka - ale jest kochaniutka - "kiwi"![]()
Patrysia bo chłop w domu to problem w domu:-)

a my mamy 2 psy,a własciwie suczki-jeden kundel drugi owczarek niemeicki długowłsoy,ale mieszkaja na podwórku.miałam tez juz 2 kotki-obie przepadły jak kamien w wode.ta druga była u nas 1,5roku i wsiąkła w sylwestra,podejrzewam ze lis ja dopadł.miała juz 2 razy kociaki i nawet kota Garfielda(bo tak wyglądał) sobie zostawilismy ale samochód go...

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
doris i luna dajcie namiary na nk albo znajdzcie mnie u innychdziewczyn-łatwo poznac po zdjęciu:-)
ja takiego psa nie potrafiłabym wychować.taaki pies potrzebuje silnej ręki,silnego charakteru a jesli chodzi o zwierzeta ja jestem za miekka.Balabym sie bala
Wiesz maly szczeniaczek to jest slodki i wogole:-)Ja tez wiem co te psy potrafia ale duzo tez zalezy od podejscia wlascicieli.
No wlasnie.Ja jestem twarda i mam charakter ale wole yorke;-)ja takiego psa nie potrafiłabym wychować.taaki pies potrzebuje silnej ręki,silnego charakteru a jesli chodzi o zwierzeta ja jestem za miekka.
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
amstafy to niebezpieczne psy.a pies to tylko peies i nie wiadomo co mu moze odwalic,a majac w domu dzieci to ja dziekuje
No niby tak ale teraz jak York Cie ugryzie to bedzie małą ranka a jak amstaf to po ręce albo jestes cała zmasakrowana.Dlatego ja na takie psy nigdy bym sie nie zdecydowałaTak szczerze mowiac to kazdemu psu moze niezle odwalic
Nawet kundlowi czy takiemu ktory "nie gryzie"
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
No niby tak ale teraz jak York Cie ugryzie to bedzie małą ranka a jak amstaf to po ręce albo jestes cała zmasakrowana.Dlatego ja na takie psy nigdy bym sie nie zdecydowała
popieram

reklama
Podziel się:
witam Cie