reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dowikla a dziewczynki nie mecza tego chomika za bardzo???? mój M mnie meczy żeby Oliwce kupic jakieś zwierzatko ale ja mysle że to za wczesnie bo Oliwka to za duzy ma temperament,bedę musiałą w tedy cały dzien pilnować żeby to zwierze uszło z zyciem :-D:-D:-D:-D
Nie mecza go:tak:Daja jemu platki sniadaniowe,paluszki,biora na rece i caluja.
Oj moje tez maja temperament i to jeszcze jaki:szok:
Moj Dominik mnie tearz meczy o pieska ,zazyczyk sobie yorka;-)

reklama
Yorki są bombowe i jako jedyne maja włosy a nie sierść i nie ma tych kłaków po całym mieszkaniu-to jest ich duzy plus no i są takie malutkie.Yorki zawsze mi sie marzyły

Doris zle mnie zrozumiałaś ta budowa bądzie jeszcze trwała z rok a może dłużej a mąż przyjeźdza już za 27 dni a tak wogule to przyjeźdza co 2,5 miesiąca a pracuje w Finlandi
Aha:-D:-D:-Dsorki:-D:-D:-Dno to fajnie ze chociaz przyjezdza co 2 ,5 miesiaca ale pewnie stesnieni wtedy jestescie:tak::tak:

..

dzis bylismy na zakupach i kupilisme myszoskoczka - ale jest kochaniutka - "kiwi" :sorry2::-D:sorry2:
Witaj Patrysia ja tutaj nowa jestem:-)
a jak wyglada myszoskoczek???bo jakos nie kojarze
AGNES-oj fakt yorki maja super wloski,takie mieciutkie lsniace:tak:

No sa cudowne ja wiem:tak::tak::tak:I te ich kiteczki;-):-)
I jeszcze mam mozliwosc kupienia bialej tej super miniaturki ,ale jeszcze zobacze.Najpierw remoncik a pozniej sie pomysli;-)
Tak wogole to najpierw Dominik chcial Amstafa i juz dziewczyna przyprowadzila nam do domu dwa pieciotygodniowe zebysmy sobie wybrali.Ale koniec koncow nie wzielam bo one rosna duuze jak dla mnie

dowikla na Amstafa nigdy w życiu bym sie nie zdecydowała,nawet nie chodzi że duze rosną ale to jest niebezpieczna rasa.bałąbym sie usnąć mając takiego psa w domu a co jak dzieci w domu są.sąsiedzi mojej teściowej maja amstafa to ja wiem co taki pies potrafi.Ma 2 tony uscisku w szczece-nie bałabys się mieć takie bydle w domu???? bo ja okropnie

Doris no bardzo za nim tęsknimy a on za nami to znaczy Kamilek jest jeszcze malutki to tak nie rozumie ale Martynka ciągle sie pyta kiedy tata przyjedzie a ostatnio jak już jechał to Martynka płakała ze tata jedzie:-:)-(no nie tylko ona

reklama
Balabym sie bala:tak:
Wiesz maly szczeniaczek to jest slodki i wogole:-)Ja tez wiem co te psy potrafia ale duzo tez zalezy od podejscia wlascicieli.

Do góry