reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AGNES
Na razie wzielam trzy i teraz przegryzam paluszkami:tak::tak::tak:
Ja kiedys tak zezarlam cala paczke i nic mi nie bylo:-):tak:
MADZIULANATASZA
Jak ja Tobie zazdroszcze tego Baltyku:tak::tak:
A widok przepiekny

reklama
zaraz spróbuję wam coś jeszcze pokazać,o to jest synek Malinki 1 ona się nie spieszy nam tu Antka przedstawić to ja tu zrobię!!!Jest słodki ,prawda?

Zdjęcie świetne
A powiedzcie mi moje Panie, jak dodawać cytaty. Wiem która ikonka, ale kiedy? próbowałam i jak tylko na nią kliknę robi się czerwona.

A tez coś dodam
Drugie to wakacje na wsi u przyjaciółki, którą poznałam przez neta, a winowajcą jest bzik ze zdjęcia pierwszego.

Załączniki

• Listopad (15).jpg
    Listopad (15).jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 28
  • Sierpień (78).jpg
    Sierpień (78).jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 26
dzięki madziulanatasza za zdjeie antochy ;-)ja jeszcze sie nie naumiałam ich dodawać:rofl2::rofl2::rofl2:
a antek spał od 14 do 17.30 byłam w szoku:szok:
a zaraz muszę im kolacyjke zrobić może wieczorkiem uda mi sie zajzeć do was......
anabuba super ze z małą ok no i staraj się o pielęgnacyjne może się uda a co zawsze to pare groszy w kieszeni:tak:

dzięki madziulanatasza za zdjeie antochy ;-)ja jeszcze sie nie naumiałam ich dodawać:rofl2::rofl2::rofl2:
a antek spał od 14 do 17.30 byłam w szoku:szok:
a zaraz muszę im kolacyjke zrobić może wieczorkiem uda mi sie zajzeć do was......
anabuba super ze z małą ok no i staraj się o pielęgnacyjne może się uda a co zawsze to pare groszy w kieszeni:tak:
Hi ,hi innego niemowlaczka do chwalenia sie nie mam....Luna żeby cytować klikasz na cytuj ,a żeby cytować kilka różnych klikasz plus i on sie na czerwony minus zamienia a jak nazbierasz sobie kilka cytatów klikasz odpowiedz i po kolei odpowiadasz sobie i już ,mnie już dziewczyny nauczyły...:-)

pokazuje P zdjęcie antka które maziulanatasza wkleiła i pytam kotek a to kto?????/ a on ej ty normalnie wykapany ANTEK myślałam że z fotela padnę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam wieczornieKlaudia nie zdała na karte ,ale jak powiedziała to przez głupiego ratownika!!!ponieważ jest wściekła i zawiedziona ,nawet nie próbuję go bronić....:crazy:Ja mam taki zdechły dzień dzisiaj,mało energii ach.....wieczorem mama przywiezie swojego yorka nam pod opieke ,bo na pogrzeb jadą ,będę miała teraz psa i kota w domu i 2 psy na podwórku do tego mąż i dzieci....:-)wariacja w czystej postaci:baffled::baffled::baffled::baffled:

madziulanatasza to będziesz mieć wesoło w domu,taka ferajna na raz pod jednym dachem,oj będzie się działo :-D:-D:-D:-D

zaraz spróbuję wam coś jeszcze pokazać,o to jest synek Malinki 1 ona się nie spieszy nam tu Antka przedstawić to ja tu zrobię!!!Jest słodki ,prawda?

Antek przesłodki, a jaki grubasek.malinka masz cudnego synka i nie chcesz tu nam sie nim pochwalić :-)

A tez coś dodam
Drugie to wakacje na wsi u przyjaciółki, którą poznałam przez neta, a winowajcą jest bzik ze zdjęcia pierwszego.

Ale swietne akwarium,cudne, mojemu M sie takie marzy cały czas mi głowę o to suszy :tak:

reklama
Oliwka wykąpana,po kolacyjce i już leży w łóżeczku- zaczyna ziewać to dobry znak :tak:

A ja oglądam "M jak Miłość" :-):-):-):-) i zajadam ogórki kiszone he he he

Do góry