reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
zaraz spróbuję wam coś jeszcze pokazać,o to jest synek Malinki 1 ona się nie spieszy nam tu Antka przedstawić to ja tu zrobię!!!Jest słodki ,prawda?
Słodki,slodkizaraz spróbuję wam coś jeszcze pokazać,o to jest synek Malinki 1 ona się nie spieszy nam tu Antka przedstawić to ja tu zrobię!!!Jest słodki ,prawda?

luna665
Mama grudniowa 2007
Zdjęcie świetne
A powiedzcie mi moje Panie, jak dodawać cytaty. Wiem która ikonka, ale kiedy? próbowałam i jak tylko na nią kliknę robi się czerwona.
A tez coś dodam
Drugie to wakacje na wsi u przyjaciółki, którą poznałam przez neta, a winowajcą jest bzik ze zdjęcia pierwszego.
A powiedzcie mi moje Panie, jak dodawać cytaty. Wiem która ikonka, ale kiedy? próbowałam i jak tylko na nią kliknę robi się czerwona.
A tez coś dodam
Drugie to wakacje na wsi u przyjaciółki, którą poznałam przez neta, a winowajcą jest bzik ze zdjęcia pierwszego.
Załączniki
dzięki madziulanatasza za zdjeie antochy ;-)ja jeszcze sie nie naumiałam ich dodawać

a antek spał od 14 do 17.30 byłam w szoku
a zaraz muszę im kolacyjke zrobić może wieczorkiem uda mi sie zajzeć do was......
anabuba super ze z małą ok no i staraj się o pielęgnacyjne może się uda a co zawsze to pare groszy w kieszeni

a zaraz muszę im kolacyjke zrobić może wieczorkiem uda mi sie zajzeć do was......
anabuba super ze z małą ok no i staraj się o pielęgnacyjne może się uda a co zawsze to pare groszy w kieszeni

madziulanatasza
Fanka BB :)
Hi ,hi innego niemowlaczka do chwalenia sie nie mam....Luna żeby cytować klikasz na cytuj ,a żeby cytować kilka różnych klikasz plus i on sie na czerwony minus zamienia a jak nazbierasz sobie kilka cytatów klikasz odpowiedz i po kolei odpowiadasz sobie i już ,mnie już dziewczyny nauczyły...:-)dzięki madziulanatasza za zdjeie antochy ;-)ja jeszcze sie nie naumiałam ich dodawać
anabuba super ze z małą ok no i staraj się o pielęgnacyjne może się uda a co zawsze to pare groszy w kieszeni![]()
No to Twoj P jest dobry na maksapokazuje P zdjęcie antka które maziulanatasza wkleiła i pytam kotek a to kto?????/ a on ej ty normalnie wykapany ANTEK myślałam że z fotela padnę![]()

Witam wieczornieKlaudia nie zdała na karte ,ale jak powiedziała to przez głupiego ratownika!!!ponieważ jest wściekła i zawiedziona ,nawet nie próbuję go bronić....Ja mam taki zdechły dzień dzisiaj,mało energii ach.....wieczorem mama przywiezie swojego yorka nam pod opieke ,bo na pogrzeb jadą ,będę miała teraz psa i kota w domu i 2 psy na podwórku do tego mąż i dzieci....:-)wariacja w czystej postaci
![]()
madziulanatasza to będziesz mieć wesoło w domu,taka ferajna na raz pod jednym dachem,oj będzie się działo

zaraz spróbuję wam coś jeszcze pokazać,o to jest synek Malinki 1 ona się nie spieszy nam tu Antka przedstawić to ja tu zrobię!!!Jest słodki ,prawda?
Antek przesłodki, a jaki grubasek.malinka masz cudnego synka i nie chcesz tu nam sie nim pochwalić :-)
A tez coś dodam
Ale swietne akwarium,cudne, mojemu M sie takie marzy cały czas mi głowę o to suszy

reklama
Podziel się: