reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnes ja uwielbiam body bo wiem ze laurze nie zawieje plackow :)) W lato jak beda upaly to napewno beda bluzeczki ale jak narazie nie mam zamiaru zrezygnowac z bodow :))
dzis dopupilam Laurze 2 pary bodow na dlugi rekaw heheheh nie ma jak HM i ich rozmiarowka:-D
No i udlao mi sie kupic super spodnie dla Laury - 3 pary :))

Luna gratulujemy kupki w nocniku!!!!!

Myszunia fajna praca w domu i pieniazki sie przydadza:tak: Ja bym sie nawet nie zastanawiala:sorry2:

mama Helenki odfajkowali Cie w tym szpitalu, to sie nazywa na odwal sie:-D dobrze ze masz te karnet:happy:

Laura spala mi w aucie po drodze z zakupow wiec juz po drzemce wlsnie krzyczy cos na podlodze:-D
NO i rozpadalo sie a ja jeszcze musze zakupy na to sniadanko zrobic:baffled:
Zaczekam na przejasnienie:tak:
Ciasto marchewkowe ciekawie brzmi ale jakos nie przemawia do mnie:dry:

reklama
Mąż najedzony, a mała zalicza drugą drzemkę-pójdzie spać pewnie koło 23. Masakra.
Ciasto marchewkowe-czasem połączenie dwóch ulubionych nie daje super wynalazku, ale słyszałam, że to ciasto jest na prawdę smaczne.
No i się nudzę. Mała śpi z mężem obok, więc nawet głośniej westchnąć nie można, a coś zrobić...:no:
Poszukam jakichś nowych przepisów na obiady-już mi się nie chce wymyślać

I ja jestem ,znowu mężowi wałówke szykowałam ,bo jedzie na 3 dni popracowac trochę,a ja znowu będę miała kompa i tv dla siebie!!!!!Rozmawiałam z przedszkolanką na temat Ksawka ,opowiadałam jej co było u ortopedy,oaz o logopedzie ,jak zaczęła rozwijać temat logopedy to znowu się boję ,bo przyczyn niewyrażnego mówienia może być 100.....w przyszłym tygodniu się umówię .....i zobaczymy co nam powie....

Wczoraj złapałam pierwszą gumę ,co jest powodem wielkiego szczęścia i satysfakcji mojego męża pt:kobieta za kierownicą ,wiadomo że droga szeroka 5 metrów ,a ona w taki mały gwóżdz wiedzie....:-)cóż ,:-):-)nie każdy tak potrafi ,co ja poradzę że lepsza jestem od niego.....:-)

Robiłam na obiad potrawkę z cielęciny z porem w sosie śmietankowym ,przepis prosty (z internetu)a danie palce lizać z ryżykiem i brokułami no niebo w gębie!!!dobra nie będę więcej samam ze sobą pisać ...poczekam....:szok:

...Myslicie że wystarczy 15 szt????? czy za mało????
...

Ja mam ok 10 par i wystarcza :tak:

Wczoraj złapałam pierwszą gumę ,co jest powodem wielkiego szczęścia i satysfakcji mojego męża pt:kobieta za kierownicą ,wiadomo że droga szeroka 5 metrów ,a ona w taki mały gwóżdz wiedzie....:-)cóż ,:-):-)nie każdy tak potrafi ,co ja poradzę że lepsza jestem od niego.....:-)

Piękne podejście:rofl2::-D

A ja muszę się pochwalić, szalałam dzisiaj na zakupach :-D:-D Kupiłam Helence nowa komodę, pojemniki na zabawki :tak::tak::tak:

W sklepie bardzo jej się podobały ozdoby na ścianę, kwiatki i takie tam. Chyba muszę coś moim panienkom zrobić w pokoiku :rofl2:

Bylam dzisiaj z Klaudia na tej gastroskopii:no:No i w sumie podejscie lekarzy bylo lepsze niz jak bylam z Wiktoria ale to pewnie dlatego ze byla akurat moja lekarka;-)Mala po gastroskopii mi caly czas plakala:wściekła/y:Nie byla w stanie nawet siedziec ale czolgala sie po lozeczku i probowala wstawac ale stale sie przewracala ni i probowala wyrywac sobie kroplowke i wenflon:szok:
Ale jak pozniej usnela u mnie na rekach to spala chyba z poltorej godz i nic Jej nie ruszalo.Z pierwszych wynikow wyszedl stan zapalny zoladka i dwunastnicy a na reszte wynikow trzeba poczekac
Odebralam Wiktorii wyniki biopsji i sa ok:tak::tak::tak::-)

JOE ALEX
Trzymam kciuki za wyniki:tak::tak::tak:Ale napewno bedzie dobrze:-)

AGNES
Ja chyba bede zakladala body pod bluzeczki po pierwsze dlatego ze mam z zeszlego roku duzo par nieznoszonych a po drugie nie beda mialy golych pleckow.
Jesli chodzi o majtki to 15 par powinno wystarczyc:tak::tak::tak:

ANKA
Ja chetnie sie pisze na takie sniadanko:-)

A i jeszcze mojego chwalenia się ciąg dalszy :rofl2: Te całe zakupy wraz z wizyta oczywiście w kfc na frytkach i kurczaku ( bo mała od iedy ruszyłyśmy tylko frytki i frytki :dry:) bez pieluchy:tak::tak::tak: Dwa razy ganałyśmy do toalety, ale wytrzymała :tak::tak::tak: A teraz odsypia :sorry2:

reklama
dołączam sie do gratulacji :tak::-D
Malinka1
Wszystkiego próbowalismy i mówimy " jednym głosem " upór jego jest nie do pokonania :-(
Najgorsze to jest to że ma swój pokój ma warunki do nauki a nie chce woli siedziec i marudzic dokuczac Dzis też odrobil po lebkach rzucil tornister i łazi po domu i sie nudzi na moje propozycji i męza nie ma reakcji woli sie nudzic niz ksiązke poczytac
A to przepis na ciasto marchewkowe Ciasto marchewkowe - przez michasia73 - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska
Joanna wy mu nie proponujcie tylko KAŻCIE poczytać ,potem go odpytajcie z tego co czytał jak nie to niech czyta drugi raz, aż będzie wiedział co czyta ,niech płacze marudzi jacy wy jesteście niedobrzy ,przecież i tak to robi....krzywda mu się działa nie będzie ,a sie czymś zajmie ,ja tak robię z Klaudią tzn ,teraZ jak się smęcić zaczyna i ja jej powiem: idz poczytaj to idzie i nie dyskutuje ,albo składa propozycję na coś innego(nie lubi czytać)I TO NAPRAWDE DZIAŁA.:-)

Do góry