reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
JOE Alex mam gorącą nadzieję ,że wszystko dobrze się skończy!!!!Trzymam mocno kciuki!!!Jestem z Tobą myślami.....!!! idę dalej sprzątać:baffled:

Anabuba, niestety tak.
Kilka dni temu miałam robioną biopsję piersi i czekam na wyniki...
Mam dwa guzki i teraz pytanie, jakie one są...
Nie potrafię się na niczym skupić...:no:

joe alex nie martw sie tak,wszystko bedzie dobrze. :tak:

Pierwsza kupa w nocniku!!!
Ale jestem podekscytowana, mała strasznie z siebie zadowolona. Znalazłam sposób, żeby w ogóle chciała usiąść-podkładam po boczkach pieluszki, żeby było ciepło w pupę. Kurcze, ale się cieszę. Co prawda jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale pierwszy krok ku sukcesu już jest.

Gratulacje :-):-):-):-):-):-)

A ja włąsnie zrobiłąm pastę jajeczną,taka miałąm ochotę.I Oliwka je ja pierwszy raz,a wcina az jej sie uszy trzęsą :-D:-D:-D:-D pychotka mniam mniam

Zjemy i uciekamy na spacere bo dzis znów piekna pogoda :-)

witam kochane nadrobiłam zaległości z wczoraj i dziś troszkę tego było:tak:
my noc mieliśmy dobrą antos o 6 obudzony na antybbiotyk obudził sie zjadł mleczko i spał do 9 a ja razem z nim;-)
joe alex trzymaj sie jestam z tobą domyślam się co przezywasz jak miałam 17 lat wymacałam sobie guzka w piersi najpierw nic nikomu nie mówiłam bo sie jakos bałam ale w końcu powiedziałam mami ta zaprowadziła mnie do lekarza zrobili usg piersi coś im sie nie podobało zrobili biopsje i okazało się ze to tylko tłuszczak ja to jakoś srednio to przeżywałam za to moi rodzice bardzo ja byłam młoda i głupia mam nadzieje że u ciebie też wszystko będzie ok jestem z tobą :tak::tak::tak::tak::tak:
joanna nie wiem co ci doradzić mój adam ma 10 lat też miał swego czasu trudny okres nałożyło sie na to wszystko moje odejście od mża zmiana ze wsi na miasto szkoła koledzy wszystko było nowe i dla niego straszne a do tego nowa sytuacja brak taty nowy mężczyzna u boku mamy do tego ja w ciąży i to nie z tatusiem było to dla niego trudne i nieznane:no::no: a wszystkiego próbowałam rozmowy krzyku nawet kar ba sama nie wiedziałam co robic i dla niego najlepszym pomocnikiem był czas który goi rany i nasze zainteresowanie nim jego sprawami poświęcanie czasu tylko niemu wiem ze to wcale nie łatwe jak ma się troje dzieci ale to naprawdę pomaga zauwazył że jest dla nas kimś bardzo ważnym i P tez poświęcał jemu duzo czasu mieli swoje tylko meskie wyprawy swoje tajemnice i motywowanie go cieszenie się z jego sukcesów i u adama to zaowocowało tym że z przecietnego ucznia jest w trójce klasowej najlepszych uczniów siada sam chętnie do lekcji zapisał się na zajęcia dodatkowe więc można :tak::tak: a któraś ci z dziewczyn radziła żebyście mówili z mężem jednym głosem to fakt dzieciaczki to wyłapuja i to szybko z kim można sobie na co pozwolić a i adam ma stałe pory odrabiania lekcji moze nie godzinowe ale taki po szkole obiad rozmowa odrabianie lekcji komputer zabawa spacer to jemu pomaga:tak:życzę powodzenia napewno sami znajdziecie najlepsze rozwiązanie a bunt to normalny element rozwoju naszych malców:tak:
ciasto marchewkowe jadłam jest jami jak znajde przepis to wam dam bo łatwe było do zrobienia a naprawde smaczne:tak:
ale się rozpisałam :szok::szok::szok::szok::szok:

Wróciliśmy ze spaceru,pogoda się popsuła niestety,jakieś wiatrzysko się zrobiło.Myślałam Ze Oliwka uśnie mi na spacerze a tu nic z tego,teraz lezy w łóżeczku i też spać nie chce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mimo ze w nocy ze sapaniem nie było rewelacji.Powinna byc padnięta a ona pełna energii- spiewa sobie w najlepsze :-D

Kupiłam Oliwce pare szt majteczek,ma już w sumie ok 15szt.No niedługo wiosna czas na oduczanie od pampersów nadejdzie bardzo szybko.Myslicie że wystarczy 15 szt????? czy za mało????
Skarpetki jej tez kupiłam kilka par ,bo wiekszość już za mała,z wszystkiego mi już wyrasta.
Anka dowikla bo mniej więcej wasze dziewczynki są w Oliwki wieku,na wiosnę będziecie je ubierały w body z krótkim rękawkiem czy uz koszulki z krótkim rękawkiem? bo ja tak sie włąsnie nad tym zastanawiam i nie wiem :-)

Kurczę głowa mnie boli,mam dziś jakiegos doła :tak: jeszcze Oliwka nie chce spać.jestem dzis wypąpowana.

dołączam sie do gratulacji :tak::-D
Malinka1
Wszystkiego próbowalismy i mówimy " jednym głosem " upór jego jest nie do pokonania :-(
Najgorsze to jest to że ma swój pokój ma warunki do nauki a nie chce woli siedziec i marudzic dokuczac Dzis też odrobil po lebkach rzucil tornister i łazi po domu i sie nudzi na moje propozycji i męza nie ma reakcji woli sie nudzic niz ksiązke poczytac
A to przepis na ciasto marchewkowe http://www.mojeprzepisy.pl/Przepis/ciasto_marchewkowe/

Ostatnia edycja:
reklama
joanna tak to czasami z tymi dzieciakami jest moze trzeba po prostu przeczekac :crazy::crazy:a nie działa na niego to ze skoro nie ma co robić tylko chodzi po mieszkaniu i sie nudzi a nie chce czytac i uczyc sie to niech posiedzi u siebie w pokoju sam na mojego adama to jak płachta na byka działa bo nie lubi sam siedziec :rofl2:

Do góry