Weronika "czyta" po swojemu i ciagle oglada,albo przychodzi zeby jej poczytac:-) albo Paulina jej czyta

jak sie Weronika urodzila to Paulina codziennie,czasami po kilka razy albo siadala przylozeczku albo sie kladla obok niej i jej czytala komiks Garfileda:-)
Witam mamusiue!Moja córka dopóki nie umiała czytać uwielbiała słuczhać jak ja czytam ,a ja z mężem na zmiane zmuszaliśmy się do czytania na dobranoc ,bo nie lubieliśmy czytania na głos jej ciągle tych samych książeczek,teraz ona sama nie lubi czytać,ale jej każę ,bo nie ma dla mnienic bardziej kompromitującego niż dukający dorosły....Ja uwielbiam czytac:-)
Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.
ZAgłosowane:-)
Malinka1 a nie mowilam ze zateskni
zapewne slyszalyscie nowa piosenke Paulli musze powiedziec ze Laura na tej piosence tak sie wzrusza ze ma az lzy w oczkach
YouTube - Paulla "Od dziś"
Taka malutka ,a popatrz jaka mądrótka ,skoro ją wzrusza znaczy że rozumie ....
mama helenki - no to super teraz pewnie zien zaczniesz od uczty slodkosci ;-)
anabuba - co do bucikow zdecydowanie podobaja mi sie te rozowe
tak cos za duzo nie pisalyscie
anka - ta piosenka jest sliczna i chyba ta piosenke zaspiewam zbajomej na weselu

u mnie co chwuile leci ;-)
Patrysia fajnie jest umieć śpiewać ,zawsze o tym marzyłam ,ale niestety mój głos kojarzy się z prutym prześcieradłem....kiedy próbuję śpiewać:-)

:-)
mala juz wstakla.wstawilam kolejne pranie.chyba powoli zaczne wynosic rzeczy zimowe na strych to wiosna przyjdzie:-)zawsze tak jest

piosenka fajna:-)ciagle w radio leci.ale ja wole jamesa morisona i nelly furtado.dziewczyny jak to slysza to szaleja:-)
Mnie ta Paula jakoś nie rusza, strasznie płytki tekst, za to uwielbiam Amy Winehouse i Agnieszkę Osiecką. Zresztą uważam, że za pisanie piosenek powinni się brać profesjonaliści, a nie tak się kompromitować jak Markowska, która pisze sama. Zawsze jak ją w radiu słyszę to wyłączam
A ja bardzo lubię Markowską i jej teksty mnie wzruszają ,za to za Amy nie przepadam;-),ale jak to się mówi ,gdyby wszyscy lubili to samo nudno by było:-)
wyniose!!!!!!!!!1:-)
ja mam inne krzeselko bez tego palaka w srodku ale z 5 pasami i jeden prze krok.najwygodniej mi karmic weronike bo chociaz mi nigdzie nie ucieka:-)i ma 3 poziomy oparcia
Ja dla Ksawka miałam krzesełko zwykłe drewniane pokryteśliskim materiałem ,koleżanki z pracy mi sprezentowały na pępkowe,też się rozkładało na stolik i krzesełko osobno,bardzo je sobie chwaliłam ,A Ksawek uwielbiał w nim sidzieć i sam jeść na przykład....

Rozpisałam się jak szalona...Mój M się zakradł ,na kawe i przyłapał mnie na bb co jest powodem jego ogromnej satysfakcji ,bo przecież nic innego nie robię

:-);-) to idę na tę kawkę