reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wszystkie poznikały ja też muszę się jakoś ogarnąc ba jeszcze do sklepu pomknąc co bym miała z czego obiad zrobić:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dziękuję za pozdrowienia dla P :-)

reklama
No i Oliwka mi padła, tak jak myslałam,rozwali mi tym spaniem cały dzień.Nie wiem czy później wytrzyma do wieczora jak teraz usnęła, a drugi raz ją nie położę bo będę musiała do północy z nią siedzieć.No zobaczymy jak to będzie.

Ale się u mnie rozsypało.Gruby snieg pada, czyżby zima wróciła.

witam sie i ja

A dzis u nas sloneczko wiec bedziemy korzystaly na maxa
Nie piszecie za duzo tak co mi potem z godzine czytanie nie zajmnie :D
Ruch tu juz od rana
Anabuba Ty to jestes the best konczysz watek i zaczynasz z rana

Agnes a spi Oliwka przy otwartym oknie?Moze jest jej duszno i dlatego tak wczesnie Ci wstaje:confused:
Laura poszla spac po 20 i wstala przed 9
A moze Oliwka tak caly czas Ci sypiala czy to zaczelo sie jakis czas temu?

Patrysia ja wkleilam sporo tych bukiecikow hehehe wiec nie wiem ktory Ci sie najbardziej podoba:confused:A Twoj wklejaj wklejaj:tak: Dbajcie o siebie bo choroby tylko czekaja zeby sie gdzies zaszczepic:baffled:

Malinka1
ja przesadna nie jestem moja mama jest z 13 i slub brala 13 wiec dla niej szczesliwe a dla mnie nie ma roznicy czy to 13 czy 18

Joanna Gabrysia zdolnicha :) Zuzia to tak jak laura jak cos wezmnie to juz przepadlo:-D

Laura nauczyla sie mowic ANIA:tak:

Witam:-)
My tez juz nie spimy
Zaraz poczytam co napisałyscie-oby nie bylo tego za duzo:-D:-D:-Dbo nie mam tyle czasu a chcialabym jeszcze troche popisac

u mnie też + 2 ale słońca nie widać :no:

u nas jest +2 i wychodzi slonce.za oknem zimowo ale sikorki juz pieknie spiewaja:-)czuc nadchodzaca wiosne:-D
No u nas to tez widac wiosne-jak cholera:-D:-D:-DRano sie obudziłam i pełno sniegu było:szok:A ja mialam przez noc pranie na balkonie:crazy::rofl2:Teraz to juz topnieje bo temperatura jest na plusie
witam
watek jak zawsze widze ze zyje :-D
my dzis pobudka o 6:30 ale poszlismy spac jeszcze do po 8 :tak:
moj m dzis mial na rano do roboty i chyba zlapal jakiegos wirusa bo wymiotywal jak kot wiec pojechal do lekarza i do swojego kierownika...
oby to na nas nie przeszlo bo ja dziekuje - ostatnim razem jak mielismy to maly ledwo co do szpitala mi nie pojechal ...:dry:

a teraz poczytam i poodpisuje;-)
Duzo zdrowka dla M:tak::tak::tak:No i zeby Was nie złapalo:-)
Dzien dobry my nocka mielismy dobrą z Kamilkiem wstalismy o 07:00 a Martynka była już u babci a ja nie wiem znowu kiedy poszła budze sie a jej juz nie ma.My idziemy jesc sniadanie.
Agnes spróbuje wysłac dzieki
Ja tez mialam dobra noc:tak:Jka sie polozyłam to nawet nie wiem kiedy usnełam;-)Wstałam ok 8 a pozniej sobie lezalam do 8;30 bo dziewczynki sie tak obudziły.
M zaprowadził Dominika do przedszkola

Zaraz ide cos zjesc i musez sie brac za robote:rofl2:

mg5130.jpg

mg5132.jpg

no to byl moj bukiecik
ale sama wybieralam :sorry2:

Witam w piątek 13tego :tak::tak::tak:
Ja przesądna nie jestem, wręcz przeciwnie. Czarny kot przynosi mi szczęście. Ale już go nie mam zdechł mi w lipcu :-:)-:)-( Stary był, prawie 13 lat miał. Ale taki wredny był że masakra. W końcu mój był ;-);-);-)
Ja już wszystko zrobione, tylko pranie powiesić. Nocka spokojna, Mały zasnął trochę wcześnie wczoraj bo o 21 i wstał o 7 ale teraz śpi dalej :-D:-D:-D
Patrysia zdrówka życzę. U mnie na szczęście wszyscy zdrowi :tak::tak:

reklama
Do góry