reklama
No i Oliwka mi padła, tak jak myslałam,rozwali mi tym spaniem cały dzień.Nie wiem czy później wytrzyma do wieczora jak teraz usnęła, a drugi raz ją nie położę bo będę musiała do północy z nią siedzieć.No zobaczymy jak to będzie.
Ale się u mnie rozsypało.Gruby snieg pada, czyżby zima wróciła.
Ale się u mnie rozsypało.Gruby snieg pada, czyżby zima wróciła.
anka26_x_07
Mama Laury :)
witam sie i ja
A dzis u nas sloneczko wiec bedziemy korzystaly na maxa
Nie piszecie za duzo tak co mi potem z godzine czytanie nie zajmnie
Ruch tu juz od rana
Anabuba Ty to jestes the best konczysz watek i zaczynasz z rana
Agnes a spi Oliwka przy otwartym oknie?Moze jest jej duszno i dlatego tak wczesnie Ci wstaje
Laura poszla spac po 20 i wstala przed 9
A moze Oliwka tak caly czas Ci sypiala czy to zaczelo sie jakis czas temu?
Patrysia ja wkleilam sporo tych bukiecikow hehehe wiec nie wiem ktory Ci sie najbardziej podoba
A Twoj wklejaj wklejaj
Dbajcie o siebie bo choroby tylko czekaja zeby sie gdzies zaszczepic
Malinka1 ja przesadna nie jestem moja mama jest z 13 i slub brala 13 wiec dla niej szczesliwe a dla mnie nie ma roznicy czy to 13 czy 18
Joanna Gabrysia zdolnicha
Zuzia to tak jak laura jak cos wezmnie to juz przepadlo
Laura nauczyla sie mowic ANIA
A dzis u nas sloneczko wiec bedziemy korzystaly na maxa
Nie piszecie za duzo tak co mi potem z godzine czytanie nie zajmnie
Ruch tu juz od rana
Anabuba Ty to jestes the best konczysz watek i zaczynasz z rana
Agnes a spi Oliwka przy otwartym oknie?Moze jest jej duszno i dlatego tak wczesnie Ci wstaje

Laura poszla spac po 20 i wstala przed 9
A moze Oliwka tak caly czas Ci sypiala czy to zaczelo sie jakis czas temu?
Patrysia ja wkleilam sporo tych bukiecikow hehehe wiec nie wiem ktory Ci sie najbardziej podoba

Malinka1 ja przesadna nie jestem moja mama jest z 13 i slub brala 13 wiec dla niej szczesliwe a dla mnie nie ma roznicy czy to 13 czy 18
Joanna Gabrysia zdolnicha

Laura nauczyla sie mowic ANIA

u mnie też + 2 ale słońca nie widać![]()
No u nas to tez widac wiosne-jak cholerau nas jest +2 i wychodzi slonce.za oknem zimowo ale sikorki juz pieknie spiewaja:-)czuc nadchodzaca wiosne![]()

Duzo zdrowka dla Mwitam
watek jak zawsze widze ze zyje
my dzis pobudka o 6:30 ale poszlismy spac jeszcze do po 8
moj m dzis mial na rano do roboty i chyba zlapal jakiegos wirusa bo wymiotywal jak kot wiec pojechal do lekarza i do swojego kierownika...
oby to na nas nie przeszlo bo ja dziekuje - ostatnim razem jak mielismy to maly ledwo co do szpitala mi nie pojechal ...
a teraz poczytam i poodpisuje;-)

Ja tez mialam dobra nocDzien dobry my nocka mielismy dobrą z Kamilkiem wstalismy o 07:00 a Martynka była już u babci a ja nie wiem znowu kiedy poszła budze sie a jej juz nie ma.My idziemy jesc sniadanie.
Agnes spróbuje wysłac dzieki

M zaprowadził Dominika do przedszkola
Zaraz ide cos zjesc i musez sie brac za robote

B
Beata1988
Gość
Witam w piątek 13tego 

Ja przesądna nie jestem, wręcz przeciwnie. Czarny kot przynosi mi szczęście. Ale już go nie mam zdechł mi w lipcu :-
-
-( Stary był, prawie 13 lat miał. Ale taki wredny był że masakra. W końcu mój był ;-);-);-)
Ja już wszystko zrobione, tylko pranie powiesić. Nocka spokojna, Mały zasnął trochę wcześnie wczoraj bo o 21 i wstał o 7 ale teraz śpi dalej

Patrysia zdrówka życzę. U mnie na szczęście wszyscy zdrowi

Ja przesądna nie jestem, wręcz przeciwnie. Czarny kot przynosi mi szczęście. Ale już go nie mam zdechł mi w lipcu :-
Ja już wszystko zrobione, tylko pranie powiesić. Nocka spokojna, Mały zasnął trochę wcześnie wczoraj bo o 21 i wstał o 7 ale teraz śpi dalej

Patrysia zdrówka życzę. U mnie na szczęście wszyscy zdrowi

reklama
B
Beata1988
Gość
Patrysia śliczny miałaś bukiecik. Ja nie wiem jaki sobie sprawie, a to już za 3 miesiące!!!!
Podziel się: