reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam moje njmlodsze dziecie jak nigdy jeszcze spi :szok: a starszaki szykuja sie do szkoły tzn Zuzia juz gotowa tylko Wojtek fisiuje jak zwykle w czwartek bo maja jechac na basen i wszystko robi zeby sie soznic i nie jechac :wściekła/y:juz nie mam sily do niego :no::crazy: wkurza od samego rana

reklama
Jeśli dziecku pasuje, to czemu to zmieniać :tak:

Ale szalejesz ostatnio z avatarem, co chwila inny :rofl2:
Bo na wiosne trzeba było zmienic a wczoraj mało nas było nie było z kim gadać i tak pozmieniałam suwaczki i avatcik .No to nie będe kupować mleka a wzamian za to kupie maśc na brodawki i dam rade:tak:a moze schudne szybciej:-D:-D:-DA jak ty sie czujesz już niedługo rozwiązanie pewnie nie mozesz sie doczekac

A ja też ostatnio odniosłam mały sukcesik na allegro, sprzedawałam spódnice, która kupiłam za 35, a poszła za 44 :rofl2::laugh2:
Moje dziecko na kolacje je pomarańcza :baffled: Ciekawa jestem jak to się skończy...
No, to ja gratuluję. Gratuluje również 18 lat małżeństwa!!!
U mnie jedzenia cytryny na noc skończyło się blado, a jak u Ciebie?

Moja Wiktoria znowu dostała furii i sie swiga jak szalona:angry::no:Ostatnio coraz czesciej mi sie tak zachowuje:no:
Może zacznij ją ignorować. Wsadź do łóżeczka, albo połóż na dywaniei niech się drze ile wlezie, a ty zajmij się swoimi rzeczami. Jak się uspokoi, to niech Cie przeprosi. Spróbuj. Brzmi prosto:sorry:

Wiktoria, ja bym była za cycem. No pierwsze słyszę, żeby dziecko odstawiać jak nic mu nie jest. Jak bedzie, to będziesz wtedy myśleć. Rób jak radza dziewczyny.

Z godzinkę temu koleżanka zajmująca się dziećmi z problemami zachowawczymi podpowiedziała mi,że tak można opisać dziecko z zespołem aspargera.
Dostałam materiały do poczytania .
Przez tą godzinkę co czytam to tak na 80% wszystko się zgadza.
Kurcze może to właśnie dobra droga? :sorry:
No mam nadzieję, że sie uda. Dobrze by było.

witam wieczorkiem i żegnam zarazem bo idę ćwiczyć z piotrkiem;-)coś po ostatniej rozmowie się rozćwiczyliśmy:-D:-D:-D
luna dasz radę z tą dietką chyle czoła bo lekka i przyjemna to ona nie jest:no:
a ja dzisiaj zaszalałam wyszłam o 19 z domku na zakupy kupiłam sobie stanik triumpha i 2 bluzeczki w new yorkerze:happy::happy::happy:takie dopasowane co by po dietce też pasowały:rofl2:a i dziurke w pasku dorobiłam znaczy chudnę:tak:
NO, my też po ostatniej rozmowie ćwiczymy coraz częściej. Super.
Dieta rzeczywiście lekka niejest, ale skutek najważniejszy juz osiągnęłam-zmniejszył mi się żołądek.A Tobie gratuluję zakupów, dziurki i zadowolenia:tak:

Luna a skutkuje ta dieta i na czym ona polega
Wiktoria, ta dieta absolutnie nie jest dla osób pracujących fizycznie ( a tu w polu masz robotę ) i karmiących piersią. Jest bardzo ciężka i niestety wyniszcza troche organizm. Taka drakońska, ale w moim przypadku, albo taka albo żadna.

Joanna widze że jeszcze 2 kg do konca a co robisz że chudniesz

na mnie działa stres odchudzająco:-D i bardzo dużo robie dziennie kilometrów spacerując z dziecmi prawie wszędzie chodze na piechote nie jezdze autobusami bo nie mam na bilety ;-):-D jem tylko małe śniadanie najczęsciej musli i jogurt naturalny kawa obiad raczej noramlny do 18 coś tam jeszcze przekąszę ogorek pomidor a po 18 mineralna i jabłka :-D

Dzień dobry z rana, ja juz po śniadanku, gary pozmywane:szok:
Jeszcze mi w sumie patelnia zostałai garne jeden ale musiałam sobie odpocząc:sorry::-D

A ja też ostatnio odniosłam mały sukcesik na allegro, sprzedawałam spódnice, która kupiłam za 35, a poszła za 44 :rofl2::laugh2:

Moje dziecko na kolacje je pomarańcza :baffled: Ciekawa jestem jak to się skończy...
No to super, pozazdrościc, ja musze kilka swoich ciuchów powystawiac, bo nie bede w nich chodzic, a po co maja w szafie leżec...:tak: Tylko jakos zdjec mi sie cykac nei hce , najgoszej zrobic dobre zdjęcie żeby sprzedac....:baffled:

Witam porannie, słonko dzis coś słabo daje, a my do parku mięliśmy pójść Liczę na Jego rozgrzanie. Z resztą i tak nie odpuszczę.
Mój dziś wieczorkiem na nocke na ryby sie wybiera, więc liczę, że bedziecie miały czas. Bo nie będę miała co ze sobą zrobić i w końcu posiedzę tu troszke dłużej.
Idę wstawić wodę na śniadanko:happy:. Dzis jak zwykle kawa.
I biore się za czytanie. Całe szczęście, że to juz tak ładnie i tyle nie piszecie, to chociaż oczy troche odpoczną - mniej nadrabiania:-):-):-)
A tak w ogóle śniła mi się dzis pizza!!!!!!!!!!!!!!! Jakby Piotr zamówiła do domu ( takim starym naszym zwyczajem) to dieta nie miałaby juz racji bytu. Wszystkiemu sie oprę, ale nie temu krążkowi:sorry:
Dobra, ide czytać.Hej
Aj ale mi smaka zrobilas na pizze:-D:-D

A własnie, powiem Wam że nie przytyłam tertaz przez te 2 tygodnie, ufff dalej 56. no i pól, ale to juz nic takiego,wczesniej mialam jakos 56,3 chyba..:) w porownaniu do wagi z przed miesiąca:szok: to super..:-D
przydałoby sie wogole zebym jeszcze z kg schudła zanim bede juz tak całkiem tyc:sorry::-D

reklama
witam czwartkowo:happy::happy::happy::happy:
wczoraj chodziło mi oczywiście o suwaczki wiktori pomieszałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a ja mam dzisiaj roboty a roboty muszę poprasować spakować nas wszystkich ogarnąć mieszkanko przed wyjazdem bo piotrek tylko wraca z pracy i rura taxi na dworzec:tak::tak::tak::tak:piotr kończy pracę 15.15 zanim dojdzie to 15.30 a o 16 mamy autobus:szok::szok:damy radę:rofl2::rofl2:
joanna no bo twój wwojtek to jak mój adam on też rano fisiuje zagaduje marudzi wybrzydza zaczepia julę a wszystko po to żeby się spóźnić:angry:
za to ja odwaliłam dzisiaj numer antek mnie obudził zerwałam się patrze na telefon 7.30 dawaj adamowi tempo podkręcam biegam robie mu kanapke przy akompaniamencie płaczącego antochy w łóżeczku ale galpouje ile wlezie pokrzykuje na adama ty się pośpiesz ubieraj się nie budź kulki nie marudź itp...........wszystko przyszykowałam zrobiłam mleko antkowi siadam żeby go nakarmić patrzę na telefon a tu 6.49:szok::szok::szok::szok:no zwolniliśmy tempo:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:nie wiem jak ja to zrobiłam:-D:-D:-D

Do góry