reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jeszcze dwa miesiace i mnie zwolnią jak na wychowawczy nie pójdę a jak pojde to kasy nie będzie

no i bądz tu madra ::)

to zapowiada sie rozmowa przy kawce :p

ale Jasiu teraz jest bardzo rezolutny i domaga sie mojej obecnosci wiec .....musze co chwilke z nim zmieniac pozycje itp.

jsorbek a co ty kochana zrobiłas ze swoją kruszynka ze u ciebie tak cicho???

jsorbek ..no cholewcia jasna ...jeszcze niamam na koncie ...a miało dzisiaj byc >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

może jeszcze wpłuynie , bo sobie duzo żeczy zaplanowałam ::)

Ze ślubu nie wkleje  :p :p :p , bo go nie miałam  ;D Wiem , ze tym "mężem " wprowadziłam Was w błąd, ale ja tak na niego i do niego mowię. Jesteśmy już dawno po zaręczynach, ale z tym ślubem ciagle cos nie wychodzi.  Miał być , ale moja mama zmarła  :(  i nie było możliwości .

ju20sto wszytskiego naj dla Ciebie i dzidzi

reklama
Moja kruszynka śpi smacznie ;D ;D ;D

Może przyjdzie jeszcze, a mnie też jeszce kasa nie przyszła a dziś miała być :mad: :mad: :mad:
W lodówce tylko światło dobrze że wypłata męża bo jak by na ten ZUS liczyć to byśmy jedli chyba gips ze scian ::) ::) ::)

Do góry