reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja sobie idę zrobić kawusie i zaraz przeczytam coscie tam na klikały.
Chce sobie kupić aparat cyfrowy bo mam dosc porzyczania tylko ze zupełnie sie na tym nie znam :(

No kurcze ale się naczytałam, już zapomniałam co mam napisać.
AAA o tym 500 zł Biedroneczko pospieszyłas się bo dostałabyś 1000 zamiast 500 czyli razem 2000 zł
Kurcze idę kawe zrobić i wracam napisać co wczoraj i o tym mieszkaniu

L4dY-bIrd  piekne imie wybralas dla syna :laugh: :laugh: :laugh:
Mojemu Jasiowi wlasnie dalam biszkopta i sam wsuwa!!
Mijai Kunda to wy nie karmiace ze kawke pijecie?
JA przed ciaza pilam kawki duzo ale w ciazy nie moglam - nie smakowala mi , organizm sam odastawil, a teraz nie pije bokarmie

Sylwia moje dziecko jest leniwe i wogóle cyca nie chciało wiec tym sposobem mam luz mogę jesc i pic co chce.
Coc chciałabym poczuc jak to jest karmic piersia ale mowi sie trudno.

Ja też sie pospieszyłam z tym becikowym bo gdybym papiery złozyła w tym roku to wziełabym zamiast 500zł 1000

Ja nie karmię już pokarm mi się skończył buuuuuuuuuu :( :( :(
Mieszkamy sami na szczęście bo z moją mamą to by była katastrofa, chociaż małą zostawiam czasem z nią jak zimno a na zakupy trzeba. Teściowa fajna ale też bym mieszkać z niż nie mogła. Konfliktowa kobitka jestem i tyle.
Bylismy wczoraj na ostatkach z naszą dzidzią. Mamy tu taki lokal w którym własciwie są tylko wesela i takie tam przyjęcia a ludzi mało w tyg. My też tam wesele mialiśmy i fanie tam bo znaja nas wszyscy bo tyko my tam chodzimy calą ok 20-30 osobowa ekipą. I wczoraj my i dwie pary jeszcze z dzidziami bylismy .maja kochana była leżała w wózeczku i super. Posiedzieliśmy dłubo bo do 8.30 aż. I piwko wypłam bo meżuś prowadził, a ja muszę nadrobić za abstynencję w ciaży i okresie karmienia ;D ;D ;D

Ale dzisiaj rano horror przezyłam. przez te całe ostatki zapomniałam mleka kupić i rano o 3 poszłam zrobić i patrzę a tu braknie na później i trzeba by o 6 rano z dzieckiem na zakupy to musiałam męża wysłać tylko on na 6 a tu wszystko pozamykane. W nocnych nie ma w dyzurujacej aptece KUR... tez 1 nie mieli co to za apteka :mad: :mad: :mad:
Dopiero w ostatnim juz nocnym była Nan 1 Hurra bo już myślałam że byłkę jej zrobię ;) ::) :laugh: :laugh:

sylwia - Lesiak najpierw zaczeło brakować i puste cycusie miałam i później musiałam dokarmiać ale w nocy jeszcze cycuś. Później i już na noc nie było i teraz już tylko butla niestety a tyle przeszłam cierpienia żeby jadła z cyca a tu klops robiłam co mogłam bawarka, herbatki Hipp zioła Karmi i nic nie pomagało. Przed każdym sztucznym dostawiałm do cyca żeby pobudzić i nic, tak chyba musiało być , ale cieszę się zę całe dwa miesiace karmiłam ją tylko piersią.

reklama
Sylwia ja też miałam bardzo mało pokarmu, zaczełam sciagac aby podawać małemu w butelce ale z tego sciagania to nic nie wyszło. Położna mi powiedziala ze niektóre kobiety mają mało pokarmu a inne pokarm zalewa.

Jsorbek u mnie jest taki lokalik z ogródkiem i tam zazwyczaj chodzi się z dziecmi. Rodzice piją piwko a dzieci bawia się. Tylko ze teraz zima :mad: Ja chce lata!!!!

Do góry