reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Fajnie, My chrzciny robimy dobiero na świeta.

Ja sie zastanawiam z czym zrobić pierogi z jagodami czy ze sliwkami. Ciasto na pierogi juz zrobiłam a teraz mysle co do nich włozyc. A mały mi własnie usnął w lezaczku troche go pochustalam a on juz oczka zamyka i spi.

kunda not o fajnie masz z tym leżaczkiem bo moj Jasio to już olewa leżaczek :( i teraz jak chce spac to musze te 7 kg żywej wagi kołysać na rekach ::)

a pierogi rb z Jagodami :) i do tego śmietanka ...mmmmmniami ;D

Oj ale smaku mi tymi pierogami narobiłaś :) zaraz skocze na mamusiowy rosołek,nawet w słoik do domku mi dała ;D
Ja teżdziś z aparwtem szaleje małego teraz maltretowałam :)

Wy to serca nie macie. 9 stron musiałam przeczytac, żeby tu dojśc!
Tylko zajme się domem, a tu proszę....taka czarna niewdzięcznośc. :laugh:
Za to ja wam teraz sie odegram i taaaaaki dlugi post napisze. :-*
MELDUJĘ:
Wczorajsza impreza pod hasłem Przyszły Koleżanki z Pracy Oglądać Dzidziusia udała się znakomicie.
Danie główne w postaci piersi kurczaka z ananasem i serem zostało zjedzone w towarzystwie ryżu i sałatek róznorodnych sztuk cztery. Piata owocowa była na deser. Antipasti, wędlinka, feta, domowy chlebek, rydzyki marynowane zjedzono. Ciasta zjedzono. Kawę i herbate wypito.Mieszkanie obejrzano.Finito!Prezent: koleżanki zrobiły zrzutkę i będzie na wózek.

Just gratuluję mamusko!

rosebouquet6vw.jpg

a Kalinka ma dzisija ta bibke ze swoimi kolerzankami z pracy :) ciekawe czy zawiesiła juz te swoje "wiktoriańskie reczniki " ;)
pewnie teraz siedzą i wcinają te pyszności ::)...ah ale bym cos zjadła dobrego

reklama
Kocopały biedronka hszanisz :) ładne zdjątko i sama sobie zrobiłaś ,jak ja się chce uśmiechnąć jak sama sobie robie to grymasy jakieś przerazające mi wychodzą :p
A to moje najlepsze z dzxisiejszego dnia pt. Ratuj dziadek, mama zwariowała i z aparatem za mną łazi
ratunku8pv.jpg

Do góry