reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam
ja nie wiem czy wiało i padalo.....bo spałam:-) ale teraz troszke wieje ale tez swieci słonko,moje dziecko sie dzis obudziło w nocy 2 razy tylko po to zebym go wyciagneła z łozeczka i przytuliła:szok: i szedł dalej spac:baffled:
a to dziecko 15,5 to ja dziekuje juz wole zeby moj wazyl i miezył tyle co teraz ...choc ja niemusze go nosic:happy:
teraz probuje zeby zasnoł ale mu sie to niezbyt podoba bo co chwile wstaje i kombinuje:eek:

Witam,u nas pada ale nie wieje.Bylismy juz na spacerku bo w koncu ktos z psem musi isc.przed 9 ubralam malego i wyskoczylismy na deszcz na pol godzinki.Oj nie lubie piatkow bo mezus ma na 6 i nie chce mi sie wstawac tak wczesnie aby z psem isc,a w tygodniu ma na 7.30 i zawsze ide jak maly jeszcze spi a tatus sie szykuje.

Boze! Pisze tego posta i slucham TVN meteo a ytam teraz mowili ze zginelo 18 mioesieczne dziecko przywalone drzwiami od balkonu czy cos w tym stylu.
Znacie mpoze jakies wyliczanki-rymowanki dla dzieci jak np.KOLKO GRANIASTE .....ktorego nie znam zakonczenia a moje dziecko chetnie lubio sie ze mna bawic w to.Zeby tu nie za smiecac to zaloze odpowiedni watek gdzie beda same takie rymowanki...

U nas chyba znowu wiatr sie ruszyl, czyli pochwalilam sie za wczesnie:no: Zobaczymy co sie jeszcze wydarzy w ciagu dnia.
Eryk jest w lozeczku i zaraz pewnie utnie sobie drzemke, bo juz oczka tarl.
Iwonka, ja jeszcze znam Baloniku moj malutki.... lub stary niedzwiedz mocno spi.. i bawie sie tak z moim malym a on sie cieszy. Poza tym spiewam mu jak myjemy zabki : Szczotka pasta... W miedzy czasie spiewam mu tik-taka i fasolki, i wszystkie dzieciece piosenki jakie sobie przypomne. Z wierszykow juz przerobilismy Brzechwe, Tuwima i Konopnicka, mamy ksiazeczki kolorowe, wiec maly oglada a ja mu czytam,a wlasciwei mowie na pamiec:tak: :-D
Pycha u nas telefony dzialaja.:tak:

U nas się dzisiaj uspokoiło. Słonko świeci, deszczyk tylko memonetami pokropi i wiatr tez dużo mniejszy. A w nocy to nie wiem jak było bo próbowałam przespac ból zeba. Kurcze jeszcze tego mi było potrzeba :wściekła/y:

Dzieci łapią się za rączki i robią kółeczko. Chodzą dookoła powtarzając słowa:

Kółko graniaste czworokanciaste,
kółko nam sie połamało cztery grosze kosztowało,
a my wszyscy BĘC!

W czasie, kiedy dzieci mówią BĘC, wszystkie dzieci się przewracają na podłogę:)

reklama
Do góry