reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry,
dziekuje Wszystkim za zyczonka:tak: Tutaj o moich imieninach pamietal tylko maz, bo obchodzi sie tu urodziny, a dostalam piekna krwista roze od niego:tak: :-) Ale za to rodzinka z PL pamietala:tak: :-)
Dzisiaj zaspalismy na msze i co i trzeba bedzie isc po poludniu, a nie lubie chodzic tak pozno, bo juz ciemno i zimno:no:

Zuzia dla Karolci od nas Najlepsze Zyczenia Urodzinowe!!

reklama
Wszyskim solenizanto wszystkiego najlepszego:-)

Moj mały w koncu usnoł ...wiec moge posprzatac, nauczył sie ostatnio skubaniec jeden wyrzucac rzeczy z szafek

Pycha to widze, ze mezus z mojego rocznika ´75:tak: :tak: z tym, ze ja z grudnia dopiero, takze na razie az do konca roku mam 31 latek:tak: :tak: ;-) ;-) ;-)

A jak wlasciwie liczycie swoj wiek, miesiacami, czy rocznikowo, jak to jest w urzedach w PL??? W Niemczech wylicza sie wiek danego osobnika;-) na podstawie miesiecy i nawet gdy brakuje tydzien do ukonczenia np.20 lat, to napisza w dokumencie 19:tak: :tak: :-) :-) Tak samo wyliczal moj gin.:tak:

Witam,witam:-) :-) :-) Oczywiscie przylaczam sie do zyczen dla 5 letniej Karolinki i dla naszej Agi i dla meza Pychy!:-) :-) :-) :-)
My w koncu dzis dzis bylismy w markecie na zakupach bo wczoraj sie zasiedzielismy u sasiadow:cool2: Zabraklo nam kasy i 4 rzeczy zostaly na tasmie:szok: :baffled: :dry: :zawstydzona/y: :-)
aga u nas tak samo licza wiek:tak: Jakbym np.dzis umarla:eek: na akcie zgonu napisane by bylo 28 lat choc juz nie dlugo koncze 29:szok: :-) :-)

Oj ale zalatana jestem ,tylko czytam ,nie mam czasu pisać :no: te moje siostrzenice sa strasznie absorbujące :baffled: :happy:
Ale dzis poszliśmy na balik karnawałowy do domu kultury ,i Emi sobie potanczyła ,potem jakies dzieciaki do kółka wziely i z nimi tańczyła :tak: :-D :-D

A we wtorek ide z Emi i siostrzenicami na przedstawienie ,:tak: a jutro na basen jedziemy :eek: kurde nie wiem czy takie tempo życia wytrzymam:zawstydzona/y:

reklama
A tak moje dziecko wczoraj mnie zaskoczylo!!!Byla u siebie w pokoju i wolala mama.... ja ide i patrze a ona stoi na swoim stoliku zabawkowym! Zdjela sobie ten panel grajacy,wywalila wszystkie klocki i sama tam wlazla.

Do góry