reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana.Sniegu nie widac dalej i zima jest do kitu,oj watpie juz aby prztszla ta zima:confused:
Z kaszka ryzowa my mielismy problemik ale tylko taki,ze byla bezsmakowa i Victor nie chcial jej jesc a po dodaniu owocka bylo ok:tak::tak::tak:

reklama
witam o poranku chociaz za oknem ciemno;-)

pogoda rzeczywiscie nie ziomowa tu śniegu sie nie spodziewałam ale kwitnących kwiatw w styczniu też nie :-D

wczoraj ładne słonko dziś jeszcze nie wiem nie widac co to bedzie
dziewczyny znacie jakies zabawy na roczek typu
wybieranie z kieliszka pieniedzy i rozanca???

Witam!

Pycha
my mamy kilka zabawek z wadera i sa fajne co prawda jeszcze nie wszystkimi Macio sie bawi ale przyjdzie czas:-)

kasiula matula u nas była zabawa ta z wyborem a innych to nie mielismy :-)

Leika moj Macius jakos nie przepada za kaszkami ryzowymi woli te mleczno ryzowe i najlepiej bobovity teraz kupiłam mu z Nestle ale nie jest zachwycony wiec chyba wrocimy do tatych:-)

zuzia1 to smarkata jestes bo mi w marcu:-)

wczoraj na spacerku zauwazylismy bazie no w styczniu super a co bedzie na swieta wielkanocne:confused: bazie kojaza mi sie z wielkanoca:tak:
My do roczku jeszcze troche mamy ale moze cos podpatrze od was:-):-)

Witam:-)
W kuchni czeka na mnie góra zmywania po wczorajszej imprezce, ale co tam;-), robota nie zając....:-D.
Mój biedny Kubulek ma taki straszny mokry kaszel, że dzisiaj rano jak zaczął kaszleć, to aż go naciągało od tej flegmy:baffled:. Strasznie mi go żal, a to choróbsko jakoś ciągle nie przechodzi:eek::-(. Nie wiecie, czy dla takich maluchów są jakieś maści rozgrzewające do smarowania plecków:confused:. Ja mam tylko Depulol, ale on jest od 3 lat:baffled:.
Vici - moja córa ma w pokoju bazie w wazonie:tak:, tata jej nazrywał:-). A jak trawka zielona u nas jest:szok:. Zimy to to na pewno nie przypomina:-D.

Leika - u nas kaszki do tej pory nie wchodzą, ani same, ani owocowe. Czasami tylko trochę uda mi się przenycić w deserkach owocowych (ale dosłownie odrobinę) i koniecznie musi być bezmleczna, bo mój mały od razu wyczuwa mleko modyf., którego nie cierpi:tak:. A zamiast kaszek daję mu Sinlac, mały go uwielbia:-).

Zuzia a probowalas kaszki bezmleczne ale dodac owoce tarte ja tak przeszmuglowalam Victorowi kaszki ktorych nie lubial a z owockami swierzymi wsowal ino mig:tak::tak::tak:

na temat kaszki nietstey nie pomoge bo moja emi wcina i wcinala wszytsko co mama da
no moze poza cycusiem ktorego odrzuciła w 2 miesiącu;-)

ZUZIA są takie maści dla maluchów na bank ja mam ale nazwe ci podam jak moja Emi sie obudzi
popytaj jeszcze w aptece

Wklejam parę fotek z wczoraj:
Torcik Karolci, po przywiezieniu:
10020191yi.jpg

Zdmuchiwanie świeczek:
10020238uy.jpg

Tu miały być widoczne kolczyki (ma je dopiero od przedwczoraj), ale niestety nie za bardzo widać:
10020250cf.jpg

To tyle, bo zdjęcia robiliśmy tylko na początku, potem nikt nie miał do tego głowy:cool2:;-):-).

reklama
Witam! A u mnie raz slonce swieci a raz ciemno i pochmurno....
Moja corka samej kaszki ryzowej jesc nie chciala,nawet jak dalam jej owocow jeszcze dodatkowo.Dopiero jak kupilam odpowiednia dla wieku kaszke mleczno-ryzowa to odrazu polubila.Na topie jest bananowa czasem malinowa.A zwyklego mleka modyfikowanego jesc nie chce?????Dzis mija tydzien jak jej nie karmie piersia.Kupilam wczoraj puszke mleka NESTLE po ukonczeniu roku i nic...............kolejne pieniadze wyrzucone w bloto.Nie wiem co robic?

Do góry