reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej

cos ta pogoda dziwna, u nas przez chwile świeci piękne słońce jakby wiosna była, a za moment robi sie pochmurno, kropi i wieje :wściekła/y: i juz sama nie wiem czy wyjśc na spacerek czy siedzieć w domku????? ,

A mnie sie marzy Portugalia, ale pewnie w tym roku nie pojedziemy, zime juz mam zaplanowana w Zakopcu:tak: :-)

Pycha ja proponuje spacerek, ubierz mala dosyc cieplo i ruszajcie na swieze powietrze:tak: U nas tez wieje dosc silny wiatr, a pomimo tego spacerek jak najbardziej sie udal:tak:

Leika jesli chodzi o Grecje to moge cos Ci doradzic jak chcesz - bylam dam ostatnio 4 lata temu i byl to moj 3 raz w tym panstwie, spedzialm tam prawie 2 miesiace :-) :-)
Turcja tez sliczny kraj ale jednak wple Grecje
w Turcji polecam Pamukale i plaze zolwi

Pycha ja proponuje spacerek, ubierz mala dosyc cieplo i ruszajcie na swieze powietrze:tak: U nas tez wieje dosc silny wiatr, a pomimo tego spacerek jak najbardziej sie udal:tak:

no tak .............. tylko że przed chwila tak strasznie lało, a moja córcia nie znosi folii przeciwdeszczowej, tak jak Vanesska iwonki próbuje ją zedrzec albo zjeść :rolleyes:
zobaczymy moze za chwile coś sie wyklaruje :-)

U nas też pogoda pod zdechłym Azorem:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: .
Zresztą i tak Kacper poszedł na poobiednią drzemkę.Czyli dziś siedzimy w domu.Jak wróci mój mąż z pracy to wyskoczę do cukierni zamówić tort urodzinowy dla juniora-w sobotę I URODZINKI:tak: :tak: :tak: .

Nie wiem co jest z tą folią,ale moje dzicię też próbuje ją zjeść.Apetyczna jakaś czy co?

A wogóle to jakoś wakacyjnie się zrobiło.Chyba czas już na wiosenkę i ciepełko

O widze dziewczyny ze o wakacjach gadacie lubie ten temat .... Grecja, Egipt, Tunezja.......... super miejsca my w tamtym roku bylismy w Mrzerzynie nad polskim Bałtykiem a w tym roku planujemy Chorwacje:cool2: no ale co z tego wyjdzie to jeszcze nie wiadomo ale miejsca juz mamy zaklepane.

Co do pogody to mozna pozostawic to bez komentarza, ku..a niech sie wreszcie ociepli bo zbankrutuje na lekarstwach:wściekła/y:

reklama
Pogoda i u mnie słaba - raz świeci słońce, za chwilę leje deszcz. No ale i tak dziś siedzimy w domu.
Maks właśnie zasnął. Coraz częściej nie śpi w dzień w ogóle, później wieczorem jest nie do zniesienia, ale pada wtedy już przed 19 i śpi grzecznie. Jeżeli natomiast zaśnie tak późno jak teraz - to potem wieczór mamy przechlapany... po pierwsze obudzi się w fatalnym nastroju, potem nie będzie chciał iść spać, ech :-(
Oczywiście często zasypia "grzecznie" ok 14, pośpi ze 2 godzinki, budzi się i nie ma problemu, ale mam wrażenie, że już wolałby nie sypiać w dzień. Ja mam na ten temat inne zdanie, ale jeżeli on nie chce zasnąć, to absolutnie nie da się go uśpić (no, może podziałałoby przewiezienie go autem, ale nie biorę tego pod uwagę żeby specjalnie wyjeżdżać samochodem, żeby mały usnął hihi).

Zatem ja mam chwilę, żeby jeszcze trochę popracować, wszak o niczym innym nie marzyłam :eek:

Do góry