reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje dziewcze już trzecią godzine śpi ....juz mi sie nudzi ,chciałam jeszcze na spacer iść i bedziemy znów po ciemku łazić:zawstydzona/y:

poćwiczyłam troszke ,kawke pije ,poprzatałam ...

reklama
Widzę, że pojawił się temat niespania dzieci w dzień - Iwonka, Pycha, mój Maks coraz częściej nie śpi w dzień (np. nie spał wczoraj, nie spał dzisiaj). Kiedyś nie spał w dzień przez prawie 2 tygodnie, myślałam że już w ogóle przestanie, ale na szczęście nie.
Jeżeli nie śpi w dzień, to idzie spać po 18, przed 19. Już widzę, że jest zmęczony, więc lecimy kąpać :-)

mi tez bardziej sie podoba ten drugi

moja niunia spi, bylismy na dworze to tak biegała że byłam w szoku, potem jednak jak juz wracalismy miała odlot, tatus wział ją na ręce i prawie spała, ale jak jej powiedziałam że wchodzimy po schodach to od razu ożyła i weszła jeszcze sama na to nasze 3 piętro, wykapaliśmy ją i od razu zasnęła :happy:

Dobry wieczor, na poczatek Wszystkiego Najlepszego dla roczkowej Leny!!

Wkoncu dokopalam sie do kompa, moj teraz caly czas przy nim siedzi, wiec nie ma mowy, bym ja tez zasiadla:no: My powoli przygotowujemy sie do imprezy urodzinowej Erika w sobote, moja mama upiecze jutro tort i zrobi ciasto, dzisiaj wlasnie przed chwila moj maz zaczal piec swoje ciasto:szok: :tak: :tak: Ale jak tak chce to tak ma:tak: ;-) :-) U nas dzis byla super pogoda, cieplutko i sloneczko swiecilo, az z przyjemnosicia pochodzilismy z Erikiem po dworku:tak: Erik juz pieknie sam chodzi,a skreca tez juz jak weteran:tak: ;-) tylko, ze mnie juz sie nie chce za nim biegac:tak: pocieszam sie tylko tym, ze zrzucam szybciej moje kilosy przez ten trening:tak: ;-)

reklama
aga dla Eryka to frajda moc chodzic i raczej juz tak zostanie naszym dzieciom a nam bieganie za nimi:tak: :-D :-D :-D A jakie ciasto maz piecze:confused: ;-)

Do góry